Gică Hagi ar putea antrena Rubin Kazan. Rușii, interesați și de investiții în Academia de la Ovidiu

Data publicării:
hagi

Foto: Gulliver/GettyImages

Cristian Bivolaru este directorul general al Viitorului și, citat de Pro Sport, a declarat: „Este oferta de la Rubin Kazan, despre care s-a mai vorbit şi ar însemna un proiect pe termen lung, în condiţii excepţionale. E un club important din Rusia, care îşi doreşte să câştige campionatul şi e dispus să investească mult în acest proiect. Era un punct în cadrul deal-ului care i s-a oferit lui Gică. Oamenii au mers până acolo încât au spus că sunt dispuşi să investească şi în Academie.”

Bivolaru a confirmat și faptul că mai există o ofertă pentru Gică Hagi, de la un club important din Turcia. Totodată, oficialul grupării de la Malul Mării a mai spus că nu se pune vreo clipă problema ca Hagi să antreneze o formație din Liga 1, câtă vreme e patronul unui club din prima divizie de la noi.

Gică Hagi a refuzat să vorbească, luni seara, despre oferta din Rusia: „Nu e treaba voastră ce se va întâmpla în viitor! Niciodată nu știi ce va fi mâine. Eu sunt cu echipa, am pregătit meciul împreună.”

Șase echipe a antrenat Hagi de-a lungul carierei de tehnician: naționala României (2001), Bursaspor (2003-2004), Galatasaray (2004-2005, 2010-2011, Poli Timișoara (2005-2006), Steaua (2007) și Viitorul (2014-2016).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri