Gimnastele s-au întors acasă. Fetele își propun să muncească și mai mult

Data publicării:
gimnaste junioare

Pentru Diana Bulimar, competiția de la Sofia a fost o reușită. „Cu atâția români, ne-am simțit ca acasă”, spune gimnasta. Ea susține că jumătate de sală ținea cu echipa României, erau numai steaguri românești. „Ne bucurăm pentru medalia de aur pe care am câștigat-o la echipe, ne așteptam la mai mult, voiam și la individual mai mult”, a declarat gimnasta, în opinia căreia echipa mai are de lucru la paralele. Cât despre junioare, Diana Bulimar spune că s-au descurcat ca niște profesioniste și s-au bucurat de susținerea Sandrei Izbașa.

Andreea Munteanu spune că rezultatul de la Sofia motivează echipa României pentru a munci și mai mult. „Suntem unite și ne înțelegem foarte bine între noi”, asigură Andreea Munteanu.

Întrebată la ce a renunțat în copilăria sa pentru gimnastică, Diana Bulimar spune că nu crede că a renunțat la ceva, pentru că tot ce nu a avut s-a completat cu gimnastica, iar antrenorii au fost ca niște părinți și au înlocuit toate golurile.

Junioarea Laura Jurcă a povestit că Octavian Bellu a avut câteva sfaturi și pentru gimnastele mai mici. Ea spune că se uită cu admirație la toate senioarele lotului. Înainte de a intra în concurs, Laura se gândește să-și facă treaba ca la antrenament, să nu rateze și să ajute echipa, a mărturisit sportiva.

Andra Stoica, o altă gimnastă din lotul de junioare, speră ca pe viitor să facă progrese și să nu mai aibă emoții așa de mari, pentru a se putea concentra și pentru a-și ajuta echipa. „A fost prima mea competiție și a fost o experiență frumoasă”, a declarat Andra Stoica. Cătălina Ponor și Sandra Izbașa sunt modelele ei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri