Halep – Williams, 6-2, 6-1. Simona e în sferturi la Roma

Data publicării:
halep - venus - captura


Actualizare 15.10. Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Roma. Halep a învins-o pe Venus Williams, scor 6-2, 6-1. În sferturi Simona Halep se va întâlni cu Alexandra Dulgheru.

Serena Williams s-a retras de la Roma. Cum arată drumul spre finala turneului

Actualizare 13.45. Alexandra Dulgheru s-a calificat în sferturile turneului de la Roma. Românca a învins-o în două seturi, scor 6-4, 6-2, pe rusoaica Ekaterina Makarova, locul 8 WTA.

În sferturi a ajuns și perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, care a trecut în trei seturi, 6-2, 5-7, 10-8, de perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna.


Simona Halep, Irina Begu și Alexandra Dulgheru joacă astăzi pentru un loc în sferturile de finală ale turneului de la Roma. Tot astăzi Florin Mergea și Horia Tecău își vor disputa un loc în turul următor, în proba de dublu.

Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA, şi americanca Venus Williams, locul 16 WTA, din optimile de finală ale turneului de categorie Pemier 5 de la Roma, a fost programat de organizatori în jurul orei 14.00, informează site-ul oficial al competiţiei.

Simona Halep s-a calificat în optimile turneului de la Roma

Partida va fi a doua pe Arena Pietrangeli, în primul meci al zilei urmând să se întâlnească, de la ora 12.00, Alexandra Dulgheru, locul 72 WTA, şi rusoaica Ekaterina Makarova, locul 8 WTA.

Irina Begu, locul 31 WTA, va evolua împotriva Victoriei Azarenka (Belarus), locul 29 WTA, în ultimul meci de pe Arena Centrală, meciul fiind programat să înceapă nu înainte de ora 22.00.

Trei românce în optimile turneului de la Roma. Irina Begu a trecut de Angelique Kerber

Meciul de dublu masculin din optimile de finală dintre perechile Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 3, şi Florin Mergea/Rohan Bopanna (România/India) se va disputa pe terenul 1, de la ora 12.00.

Simona Halep și Francesca Schiavone s-au calificat în optimi la Roma

În optimile de finală ale probei de dublu feminin, perechea Simona Halep/Francesca Schiavone (România/Italia) va evolua pe terenul 2, în jurul orei 18.00, împotriva cuplului rus Alla Kudriavţeva/Anastasia Pavliucenkova, cap de serie numărul 8.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri