Hat-trick istoric! Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor

Data publicării:
351326 351326 barcelona messi

În minutul 57 al partidei, decarul blaugrana a reușit „dubla”, ajungând la 73 de goluri. Apoi, cu doar două minute înainte de timpul regulamentar, Messi a bifat și hattrick-ul, ajungând la 74 de reușite.

Messi a reușit al cincilea său hattrick în UEFA Champions League, mai multe ca orice alt jucător! Al 31-lea hattrick din cariera sa și al 28-lea pentru FC Barcelona, scrie digisport.ro.

Și sâmbătă, când a depășit recordul de goluri din La Liga, și marți, când l-a doborât pe cel din UCL, a făcut-o cu câte un hattrick!

APOEL este al 63-lea rival contra căruia înscrie Messi în carieră. Argentinianul a marcat pe 24 de stadioane din 23 de orașe diferite în UCL și pe 55 de stadioane diferite și împotriva a 106 portari în întreaga sa carieră.

Messi a înscris cele 74 de goluri în 91 de jocuri, în timp ce Raul a marcat cele 71 de reușite în 142 de partide. Cristiano Ronaldo a înscris 70 de goluri în 107 meciuri.

Următoarea țintă a argentinianului este depășirea recordului de goluri în toate competițiile europene, record deținut tot de Raul Gonzalez (76 de goluri). Momentan, Messi are 75 de goluri, în timp ce rivalul său Cristiano Ronaldo are 73.

Așadar, în acest moment, Messi este golgheter absolut al UEFA Champions League, cu 74 de goluri, și al Primerei Division, cu 253 de goluri. Ambele recorduri au fost doborâte în decurs de patru zile.

La 27 de ani, Messi este golgheterul absolut al La Liga, al UEFA Champions League, al El Clasico și al Barcelonei.

În 2014, Messi a marcat 52 de goluri pentru club și echipa națională, în 61 de partide. În plus, a reușit și 22 de assist-uri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri