Horia Tecău și Julien Rojer au câștigat turneul de la Beijing și au ajuns la al șaptelea titlu din 2014

Data publicării:
326301 326301 tecau fericit

 

Sursa foto: chinaopen.com.cn

Horia Tecău și Julien Rojer s-au impus în finală în fața cuplului Julien Benneteau/Vasek Pospisil în trei seturi, cu 6-7, 7-5, 10-5. Prin victoria obținută sâmbătă, Tecău a ajuns la al șaptelea titlu din 2014, cel mai bun an al carierei din acest punct de vedere.

La Beijing, Rojer și Tecău au bifat a opta prezență într-o finală în acest sezon, singura pierdută fiind în iarnă, la Rotterdam.

Este al doilea titlu la rând adjudecat de Horia la Beijing, în condițiile în care el s-a impus și în 2013 aici. Pe atunci, românul juca alături de Max Mirnyi, scrie digisport.ro.

Prin succesul de duminică, Horia și-a trecut în cont titlul cu numărul 23 din carieră și al șaptelea alături de Jean-Julien. În 2014, românul a cucerit alături de partenerul său olandez trofeele de la Zagreb, Casablanca, Bucureşti, s-Hertogenbosch, Washington, Shenzen și acum Beijing.

Pentru accesul în finală, Horia și partenerul său și-au asigurat un cec în valoare de 178 450 de dolari şi 500 de puncte ATP. Performanța de la Beijing îi aduce pe cei doi tot mai aproape de calificarea la Turneul Campionilor, unde participă primele 8 echipe din lume. Înaintea concursului din China, Horia și Jean-Julienerau clasați pe poziția a 6-a în ierarhia ATP de dublu.

Tecău și Rojer i-au egalat pe frații Bryan la numărul de titluri câștigate în acest an. În acest moment, cele două cupluri conduc în acest clasament pe 2014, cu câte 7 titluri. 

Turneul Campionilor va avea loc între 9-16 noiembrie și va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport și pe site-ul digisport.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri