Ilie Năstase, sfat pentru Simona Halep: Trebuie să se oprească, eu așa aș face. E un risc mare

Data publicării:
ilie nastase GettyImages-88003918

Foto: Gulliver/GettyImages

Parcursul jucătoarei de pe locul 6 WTA (de luni va ocupa locul 7), marcat de multe accidentări în ultima vreme, îl îngrijorează pe Ilie Năstase, care i-a oferit și o soluție Simonei: o pauză prelungită, pentru a se putea recupera total.

În caz contrar, fostul număr 1 ATP spune că problemele medicale s-ar putea agrava până în punctul în care ea nu ar mai putea juca.

„Ea trebuie să se oprească zece zile, o lună, să se facă bine, unde are probleme. Apoi, să o ia de la început. O să aibă nu mic dezavantaj că nu a jucat trei săptămâni, dar eu aşa aş face în locul ei. Să nu mai aibă probleme că o doare piciorul sau că nu poate să respire. Ca să nu mai existe nicio scuză. E risc mare să stai aşa, pentru că te poţi accidenta rău de tot şi să nu mai poţi juca”, a declarat Ilie Năstase.

Înfrângerea Simonei Halep în fața Laurei Siegemund l-a surprins și pe Andrei Pavel.

„M-a surprins incredibil, nu ştiam ce să cred. Ştiu că la Fed Cup a avut o problemă la picior. A fost o surpriză mare. Dar acum am văzut că Laura Siegemund a bătut-o şi pe Roberta Vinci. Poate Simona şi-a pierdut încrederea. Ea a avut un an incredibil anul trecut, iar acum toată lumea se întreabă de ce a pierdut meciul ăla sau ăla. Acum vreo tre ani nimeni nu întreba. Până la urmă şi celelalte sunt jucătoare. Acum Simona încearcă să îşi reintre în formă, dar mai întâi trebuie să fii 100% apt ca să poţi da 100%”, a declarat și Pavel.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri