Irina Begu a învins-o pe Safarova şi s-a calificat în finala Kremlin Cup. Anastasia Pavliucenkova, adversara româncei

Data publicării:
Irina Begu - Guliver Getty Images

Foto: Guliver/GettyImages

UPDATE 16.50 Jucătoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 61 WTA, s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului Kremlin Cup de la Moscova, dotat cu premii în valoare totală de 710.000 de dolari, după ce a trecut în semifinale de sportiva cehă Lucie Safarova, locul 17 mondial şi a patra favorită.

Begu a învins-o pe Safarova cu scorul de 7-6 (5), 1-6, 6-3, în două ore şi jumătate.

Jucătoarea rusă Anastasia Pavliucenkova, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 6, va fi adversara româncei Irina-Camelia Begu, locul 61 WTA, în finala turneului Kremlin Cup de la Moscova. Pavliucenkova a învins-o în semifinale, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-2, într-o oră şi 16 minute, pe sportiva cehă Katerina Siniakova (128 WTA).

Begu şi Pavliucenkova s-au mai întâlnit până în prezent o singură dată, în sferturile de finală ale ediţiei din 2013 a turneului de la Seul, meci câştigat de rusoaică, scor 6-2, 6-2. Prin accederea în finală, Irina-Camelia Begu şi-a asigurat un premiu de 64.000 de dolari şi 305 puncte WTA. Ediţia din 2013 a turneului de la Moscova a fost câştigată de Simona Halep.


Irina Begu o va întâlni în ultimul act pe Anastasia Pavlyuchenkova sau Katerina Siniakova.

Finala va avea loc duminică și va fi transmisă în direct pe Digi Sport și digisport.ro. Pentru al doilea an la rând, titlul de la Moscova ar putea ajunge în România, după ce Simona Halep s-a impus în 2013.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri