Irina Begu, pentru prima oară cap de serie la un turneu de Grand Slam

Data publicării:
irina begu cu burtiera

Ediţia din acest an a Openului francez este specială pentru Irina Begu. Pentru prima oară în carieră, va fi cap de serie la un turneu de Grand Slam. Cea mai buna performanţă a Irinei la un turneu de asemenea anvergură este faza optimilor de finală, atinsă la Australian Open, tot în acest an.

„Este un sentiment special să fiu pentru prima dată favorită, însă nu am emoţii. Am avut două turnee foarte bune înainte de Roland Garros şi sper sa fac un rezultat cât mai bun”, a declarat, la plecare, Irina Begu. „Nu plec cu un obiectiv anume, niciodată nu am facut acest lucru, pentru că ar fi o presiune în plus pentru mine”, a adăugat ea.

Irina Begu și-a îndeplinit deja obiectivul stabilit pentru acest sezon. Începând cu această săptămână, românca a ajuns în primele 30 de jucătoare WTA.

Trebuie să îmi stabilesc un nou obiectiv, nu? Încă nu am vorbit cu echipa, mă bucur că am reușit în câteva luni să ajung acolo unde mi-am propus. Noi muncim în continuare foarte mult, îmi doresc să fiu cât mai bună, ca jocul meu să progreseze de la zi la zi”, a mai declarat Irina Begu.

Irina Begu este antrenată de Adrian Cruciat, fost jucator de Cupa Davis și colaborator permanent al Digi Sport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri