Irina Begu și Monica Niculescu au pierdut finala de dublu de la Wuhan

Data publicării:
begu niculescu - digisport

FOTO: digisport.ro

Finala probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Wuhan (China) este dotată cu premii totale de 2.212.250 dolari.

Irina Begu și Monica Niculescu au reușit, totuși, la Wuhan cea mai bună performanță a carierelor lor în concursurile de dublu din circuitul WTA. A fost a treia finală de dublu pe care Begu și Niculescu au jucat-o împreună și a doua pierdută de cele două. Singurul lor titlu datează din 2012, când au câștigat la Hobart, în Tasmania, dar turneul de la Wuhan este de categoria Premier 5, cel mai mare în care cele două au ajuns în finală, scrie digisport.ro.

Hingis şi Mîrza, câştigătoare ale ultimelor două turnee de Mare Şlem ale anului, Wimbledon şi US Open, le-au mai învins în 2015 pe Begu şi Niculescu, la Roma, în optimi, cu 6-4, 6-1.

Irina Begu şi Monica Niculescu au primit un cec de 65.930 dolari şi 585 puncte WTA. Fiecare va adăuga 13.335 de dolari şi 60 de puncte WTA pentru evoluţia de la simplu, unde au fost învinse în turul secund la Wuhan.

Begu şi Niculescu vor juca la turneul de la Beijing, unde le vor avea adversare în primul tur pe cehoaicele Andrea Hlavackova/Lucie Hradecka, de care au trecut, vineri, în semifinale la Wuhan, cu 6-4, 1-6, 10-8.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri