Jucătoarea de tenis Victora Duval, diagnosticată cu cancer la 18 ani

Data publicării:
victoria duval

„Cu inima îndurerată va trebui să mă retrag din activitatea competițională pentru o scurtă perioadă de timp, după ce am fost diagonisticată cu limfom Hodgkin„ Am primit vestea după prima rundă de calificări de la Wimbledon, dar am decis să continui concursul. Faptul de a fi pe teren m-a făcut să mă simt mai bine. Am deplină încredere că Dumnezeu ne va da mie și familiei mele tot ceea ce avem nevoie pentru a birui și a deveni mai puternici de pe urma acestei încercări.

Am de gând să lupt din toate puterile și să mă refac pe deplin. Mă văd sănătoasă, mai puternică și concurând din nou, în curând, cu și mai multă prețuire pentru jocul pe care îl iubesc atât de mult.

Le sunt recunoscătoare de pe acum fanilor și prietenilor pentru sprijinul și gândurile pozitive pe care mi le vor transmite pe durata tratamentului și a acestei bătălii”, își încheie mesajul Victoria Duval.

În vârstă de numai 18 ani și considerată o demnă urmașă a surorilor Williams, ea s-a remarcat la US Open în 2013, când a trecut în primul tur de australianca Samantha Stosur.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri