Jurnaliști britanici: Simona Halep trebuia să câştige un Grand Slam până acum

Data publicării:
hahalep

Foto: Gulliver/GettyImages 

Jurnaliştii de la The Telegraph i-au făcut o caracterizare Simonei Halep, înaintea competiţiei care se va desfăşura în perioada 18-31 ianuarie.

„Halep a fost un model de consistenţă, în ultimii doi ani, în care, la cele 8 Grand Slam-uri a ajuns de două ori în sferturi, în două semifinale şi a jucat şi o finală”, au notat englezii, care nu uită de comparaţia făcută de Justine Henin.

„Are un joc inteligent. Are multe calităţi care mi-aduc aminte de mine. Este tare şi în ofensivă şi în defensivă”, a spus belgianca.

Digi Sport notează că specialiştii au lansat şi un avertisment pentru sportiva din Constanţa, care şi-a trecut în cont două prezenţe în sferturi, la Antipozi: „Frustrarea pe care o are Halep este că încă nu a câştigat un Grand Slam. Ar fi trebuit să câştige unul până acum. Devine din ce în ce mai greu să faci asta când aşteptarea este lungă”.

Totuşi, Serena Williams rămâne favorită la câştigarea titlului, chiar dacă printre jucătoarele care vin din urmă le putem număra pe Garbine Muguruza, Belinda Bencic, Victoria Azarenka, Madison Keyssau Eugenie Bouchard.

Dintre ultimele 5 jucătoare care au câştigat turnee de Grand Slam, în afară de Serena Williams, trei s-au retras (Marion Bartoli, Na Li şi Flavia Pennetta). Celelalte două sunt Maria Șarapova şi Petra Kvitova, care au acuzat probleme medicale în acest debut de an.

Australian Open se va desfăşura în perioada 18-31 ianuarie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri