Jurnalul de știri din studioul virtual se mută, din 8 iunie, pe Digi Sport 1 HD

Data publicării:
11336897 906861599370655 8665077803192705972 o 1

Aşa cum v-am obişnuit, nu va fi un simplu jurnal în studioul virtual. Spectacolul campionilor s-a mutat la alt nivel, am ridicat ștacheta şi împreună cu echipa ştirilor Digi Sport am creat ştiri quality pentru toţi iubitorii sportului. De luni până vineri vă vom aduce cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete din lumea sportului”, spune Simona Ţăranu, prezentatoarea Jurnalului, alături de Laura Teodoru şi Raluca Hogyes.

Oferta Digi Sport 1 HD pentru telespectatorii săi este una premium. În ştirile din studioul virtual aceştia vor vedea holograme, stadioane 3D, simulări ale echipelor de club, şi vor afla, de la reporterii Digi Sport, tot ce se întâmplă în lumea sportului.

Avanpremierele meciurilor, declaraţii incendiare, goluri fabuloase, reacţii la cald, toate vor fi aduse de colegii mei chiar atunci când se întamplă. Şi foarte important: nu vă oferim doar fotbal! Cele mai variate, obiective si spectaculoase ştiri sportive se regăsesc doar în Jurnalul de ştiri sportive din studioul virtual”, spune Simona Ţăranu.

Din 8 iunie, la ora 17.30, ştirile sportive intră într-o nouă dimensiune pe Digi Sport 1 HD.

Digi Sport este televiziunea cu profil sportiv care se axează pe transmisiuni live, ştiri şi emisiuni ce reflectă o analiză obiectivă a performanţelor sportive. Cele trei canale de televiziune Digi Sport emit 24 de ore din 24 şi în grilele lor se regăsesc transmisiunile în direct şi în exclusivitate ale celor mai importante campionate din sportul românesc, european, dar şi din cel mondial. Din februarie Digi Sport difuzează toate partidele din Liga 1 şi Cupa Ligii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri