LIGA CAMPIONILOR. Steaua și Legia Varșovia au terminat la egalitate, 1-1. Returul se joacă marți, în Polonia

Data publicării:
119718 119718 steaua varsovia 1

Steaua a reușit doar un rezultat de egalitate cu Legia Varșovia, 1-1, în prima manșă a play-off-ului Ligii Campionilor. Meciul s-a disputat pe Arena Națională, în fața a peste 50.000 de spectatori, iar returul se va disputa marți, în Polonia. 

FOTO: digisport.ro

Piovaccari a deschis scorul pentru roș-albaștri în minutul 34, după ce a primit o pasă superbă de la Bourceanu. În minutul 53, Kosecki a egalat, la capătul unui contraatac al polonezilor. Deși au dominat finalul partidei și au avut numeroase ocazii de a marca golul victoriei, steliștii nu au mai reușit să marcheze.

Urmăriți cele mai importante faze video pe digisport.ro.

Min 90. Adi Popa șutează din întoarcere după o acțiune prelungită a Stelei, balonul se duce la o palmă de poarta lui Kuciak.

Pe Arena Națională sunt 50.655 de spectatori

Min 77. Gardoș se desprinde excelent de marcaj și trimite cu capul, puțin peste poartă.

Min 75. Szukala trage peste poartă, din afara careului, după o acțiune prelungită de atac a Stelei.

Min 70. Adrian Cristea îi ia locul lui Piovaccari.

Min 61. Schimbare Steaua: Iese Stanciu, intră Iancu.

Min 59. Bourceanu șutează excelent din afara careului, puțin pe lângă poarta Legiei

Min 53. Gol Legia Varșovia. Kosecki a egalat cu un șut de la 10 metri.

Min 46. Prepeliță l-a înlocuit pe Pintilii, accidentat 

Min 45. Ocazie mare pentru Legia. Tătărușanu respinge excelent execuția lui Wawrzyniak, prima intervenție pentru portarul Stelei, în acest meci.

Min 34. GOOOL Steaua! Piovaccari înscrie, după ce a primit o pasă excelentă de la Bourceanu. Atacantul italian, rămas singur cu Kuciak, l-a lobat pe portarul Legiei. 

Min 30. Contraatac periculos al Legiei, Saganowski finalizează acțiunea cu o lovitură de cap, peste poartă.

Min 24. O nouă șansă a Stelei. Nicușor Stanciu a șutat puternic pe mijlocul porții, de la marginea careului, dar slovacul Kuciak a reușit să respingă.

Min 11. Ocazie mare pentru Steaua. Piovaccari pleacă din poziție regulamentară, rămâne singur cu portarul polonezilor, însă trage în Kuciak.

ACTUALIZARE. 21:00

Echipele de start:

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Adi Popa, N. Stanciu, Tănase- Piovaccari.
Rezerve: Niţă, Filip, Prepeliţă, Pârvulescu, Răduţ, Iancu, Ad. Cristea.

Legia: Kuciak - Rzezniczak, Jodlowiec, Dossa Junior, Wawrzyniak - Vrdoljak, Furman - Kucharczyk, Radovici, Kosecki - Saganowski
Rezerve: Skaba, Brzyski, Broz, Helio Pinto, Ojamaa, Dvalişvili, Zyro

ACTUALIZARE 19:15. S-au deschis porțile Arenei Naționale. Sunt așteptați în jur de 50.000 de spectatori.

__________________

Echipa lui Laurențiu Reghecampf vrea să facă un pas mare spre calificare încă din prima manșă, de pe Arena Națională, după cum a afirmat și tehnicianul roș-albaștrilor, la conferința de presă. Ideal pentru Steaua ar fi să repete rezultatul din tur cu Vardar Skopje, din preliminariile UEFA Champions League, când a bătut cu 3-0 

Considerăm că miercuri seară trebuie să facem primul pas pentru a încerca să ne îndeplinim obiectivul, de a ne califica în grupele Champions League. În ultimul timp am reuşit să demonstrăm că avem o echipă foarte bună, prestăm un joc bun, deci merităm să ajungem în grupele Champions League”, a spus antrenorul Stelei.

Arena Națională va fi plină

Așa cum s-a întâmplat mereu la partidele importante ale Stelei, atmosfera se anunță una fantastică. Duelul cu Legia se va disputa cu casa închisă, aproape 50.000 de oameni urmând să încurajeze campioana României. De cealaltă parte, polonezii, recunoscuți și ei pentru fanatismul lor, vor fi în număr de aproximativ 800 pe Arena Națională, deși au avut rezervate 2.000 de bilete.

Steaua - Legia se joacă de la 21:45, pe Arena Națională. Partida este transmisă în direct de Digi Sport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri