Mai sunt bilete la meciurile României cu Franța și Albania, de la EURO 2016! Cum le pot cumpăra fanii

Data publicării:
nationala tricolo meci

Tichetele vor putea fi achiziționate de pe platforma online pusă la dispoziție de UEFA special pentru fani.

Pentru meciul de deschidere Franţa - România, din 10 iunie, preţul biletelor este următorul: Categoria 1: 595 euro; Categoria 2: 395 euro; Categoria 3: 195 euro şi Categoria 4: 75 euro.

Pentru România - Albania, din 19 iunie, preţurile sunt următoarele: Categoria 1: 145 euro; Categoria 2: 105 euro; Categoria 3: 55 euro şi Categoria 4: 25 euro.

„La începutul lunii, forul continental a pus la dispoziţia suporterilor o platformă online unde suporterii care au achiziţionat bilete în primă fază, iar acum, din diverse motive, nu mai au nevoie de acestea le pot revinde către cei care doresc să fie prezenţi în Franţa. Suporterii români ce vor să fie alături de tricolori la Euro 2016 îşi mai pot procura bilete la două dintre partidele României, cea cu Franţa şi cea cu Albania. Pentru a le putea achiziţiona trebuie să intre pe platforma de revânzare a tichetelor”, precizează FRF pe site-ul oficial al forului.

Partidele la care va fi disponibil un număr semnificativ de bilete scoase la vânzare vor fi afişate pe site-ul UEFA.com.

„Platforma este un mod sigur de a cumpăra şi de a vinde bilete. Persoanele care au aplicat pentru tichete în zonele neutre, NU în zona rezervată suporterilor echipelor calificate, şi care nu le mai doresc, le pot pune acum spre revânzare la preţurile iniţiale pentru cei care vor să se afle în tribune la Euro”, mai arată FRF.

Tricolorii vor mai juca în Grupa A cu Elveţia, la 15 iunie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri