Maria Șarapova a câștigat titlul de la Beijing și de luni va urca pe locul 2 în topul WTA

Data publicării:
326349 326349 sharapova happy

 

Grație săptămânii excelente de la Beijing, Maria Șarapova va primi 1000 de puncte și 918 000 de dolari, și va urca pe locul 2 în clasamentul WTA. A fost primul turneu câștigat de rusoaică de la Roland Garros încoace.

Șarapova o depășește așadar pe Simona Halep, însă reprezentanta noastră se menține pe podiumul ierarhiei mondiale. Cea mai bună jucătoare din România ar fi căzut pe poziția a patra în cazul în care Kvitova ar fi reușit să câștige finala de la Beijing, scrie digisport.ro.

Chiar dacă acum a rămas pe locul 3 în lume, Halep nu va ajunge la Turneul Campioanelor clasată pe podiumul mondial. Pentru că nu se va prezenta la Moscova, românca va pierde 470 de puncte, iar din această cauză ea va fi depășită și de Kvitova în topul WTA.

După ce a învins-o pe Andrea Petkovic în optimi, Simona Halep s-a retras de la turneul de la Beijing din cauza unei accidentări.

Turneul de la Moscova va fi transmis în direct pe canalele Digi Sport și pe site-ul digisport.ro, în perioada 13-19 octombrie.

A 44-a ediţie a Turneului Campioanelor se va disputa, începând din 20 octombrie, la Singapore, şi va fi transmisă în direct la Digi Sport. Competiţia reuneşte cele mai bune opt jucătoare şi cele mai bune opt perechi de dublu în anul în curs, care se vor întrece pentru premii de peste şase milioane de dolari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri