Meciul România - Spania din Cupa Davis se joacă în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

Data publicării:
sala sport cluj-napoca

A fost luată în calcul inclusiv disputarea meciului pe stadionul Cluj Arena, dar în cele din urmă Federația Română de Tenis a luat decizia de a programa întâlnirea în aceeași sală care a găzduit și ultimele meciuri ale echipei de Fed Cup a României.

Încă nu s-a ales suprafața de joc pe care se va disputa întâlnirea care contează pentru turul secund al Grupei I, Zona Europa-Africa și care va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport.

În această sală, echipa de Fed Cup a României a câștigat în luna februarie confruntarea cu Cehia, iar în aprilie a pierdut cu Germania barajul de menţinere în Grupa 1 mondială.

Din echipa Spaniei care va juca la Cluj va face probabil parte şi Rafael Nadal, care are nevoie de jocuri în Cupa Davis pentru a fi eligibil pentru Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Învingătoarea dintre România şi Spania va susţine un baraj pentru promovarea în Grupa Mondială a Cupei Davis.

Întâlnirea de Cupa Davis, România – Spania, contând pentru turul secund al Grupei I, Zona Europa-Africa, va fi în perioada 15-17 iulie, ÎN DIRECT pe Digi Sport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri