Medalie de aur pentru Andreea Chițu

Data publicării:
andreea chitu captura

Chițu a finalizat un atac punctat cu waza-ari.

A fost o finală dificilă, pentru că orice meci este un meci dificil şi trebuie să fii atent în fiecare secundă. Am reușit să punctez pe finalul meciului și sunt bucuroasă că am reușit să mențin scorul până la finalul meciului. Sunt foarte fericită că am reușit să obțin medalia de aur în Zagreb, sper să nu mă opresc aici”, a declarat Andreea Chițu.

Cele 300 de puncte obţinute îi consolidează locul 2 mondial şi micşorează distanţă faţă de liderul Majlinda Kelmendi.

La 57 kg, Corina Căprioriu a avut şansă la medalia de bronz, dar a pierdut în ultimele 14 secunde. Învinsă de Johanna Mueller, Căprioriu a încheiat concursul pe locul 5. Aurul a fost câştigat de britanica Nekoda Smythe-Davis.

Învingătoare în 2014 la Zagreb la 48 kg, Monica Ungureanu a pierdut acum în turul 2 în faţa reprezentantei Franţei, Scarlett Gabrielli. Aurul i-a revenit Dilarei Lokmanhekim, din Turcia.

Grand Prix-ul de 100 mii de dolari continuă sâmbătă în direct de la ora 18.00 pe www.digisport.ro şi în premieră de la 23:45 pe Digi Sport 2.

România are în concurs alţi trei sportivi: la 73 kg intră pe tatami Dan Fâşie, în timp ce la 81 kg vor lupta Cristian Bodîrlău şi Zoltan Farkas.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri