Michael Phelps se va întrece cu un rechin alb

Data publicării:
2016 U.S. Olympic Team Swimming Trials - Day 4
OMAHA, NE - JUNE 29: Michael Phelps of the United States reacts after winning the final heat for the Men's 200 Meter Butterfly during Day Four of the 2016 U.S. Olympic Team Swimming Trials at CenturyLink Center on June 29, 2016 in Omaha, Nebraska. (Photo by Tom Pennington/Getty Images)

Omenirea e pe cale să vadă pentru prima dată o întrecere între un rechin și un om. Nu e vorba însă de orice om, ci de Michael Phelps – multiplu campion olimpic la înot.

2016 U.S. Olympic Team Swimming Trials - Day 4
Foto: Gulliver/GettyImages

Michael Phelps, de 23 de ori campion olimpic și deținătorul a 39 de recorduri mondiale, va concura împotriva marelui rechin alb, în „Săptămâna Rechinului”, un eveniment foarte popular din SUA.

Deocamdată nu sunt cunoscute detaliile cu privire la întrecerea lui Phelps cu cel mai eficient vânător de pe planetă, dacă vor înota în același bazin sau simultan în bazine diferite, dar evenimentul ar urma să aibă loc pe 23 iulie, scrie Rolling Stone.

Sportivul a postat în urmă cu o săptămână o fotografie cu un rechin alb: „Am făcut ceea ce-mi doream dintotdeauna. Să fiu într-o cușcă și să mă scufund cu marele alb”.

Michael Phelps este cel mai titrat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice, având în palmares 28 de medalii: 23 de aur, trei de argint şi două de bronz.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri