Mihai Stoica, din nou în tribune

Data publicării:
meme stoica tribuna

Cel mai important eveniment astăzi a fost că Meme a fost eliberat, clar, nu mai conta nimic, nici măcar miza meciului”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Toată suflarea stelistă este bucuroasă pentru că Meme a ieșit, ne-am bucurat și noi că l-am văzut, pentru că eu, personal, nu-l văzusem de când s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Ne bucurăm foarte tare că a venit alături de noi și sperăm să continuăm pe linia aceasta cu victorii”, a declarat jucătorul stelist Nicușor Stanciu.

Și Ciprian Marica a vorbit despre bucuria steliștilor: „I-am urat toți binele-venit acasă. Este, așa cum spunea și Mister, poate cel mai bun transfer pentru Steaua și ne bucurăm că este în libertate și că este aproape de echipă”.

Roş-albaştrii s-au impus cu 2 la 0 la Chiajna, au egalat Viitorul în clasament şi s-au apropiat de patru puncte de liderul Astra. Mihai Stoica a fost în tribune, iar Varela i-a dedicat prima reuşită a întâlnirii.

(VIDEO. Rezumatul partidei Concordia-Steaua)

Mihai Stoica este singurul conducător de club din Romania care a reușit, alături de echipele la care a activat, trei calificări consecutive în fazele eliminatorii ale competițiilor continentale.

Fostul manager stelist a părăsit luni penitenciarul, deşi a ispăşit doar doi ani din pedeapsa de trei ani şi jumătate. Tribunalul i-a dat însă verdict definitiv de eliberare, luând în considerare buna purtare şi activităţile sale din spatele gratiilor. La plecare, fostul manager stelist a făcut câteva declaraţii:

„Vă imaginați că din clipa în care ajungi dincolo te gândești cum o să arate ziua în care o să ieși. Sunt sentimente inexplicabile. A fost o perioadă în care am câștigat mult. Paradoxal, am pierdut mult mai mult. Sunt la minus în momentul acesta, dar cred că am să ajung la 0 în curând. Ce am câștigat? Am triat multe caractere, am câştigat prieteni şi am câştigat echilibru. Am intrat cu multe defecte şi calităţi la puşcărie. Sper să fi ieşit cu multe calităţi. Ce m-a ajutat cel mai mult? Adaptibilitatea. Chiar am fost mirat când am văzut atâtea invenţii. Nu m-am bătut cu nimeni, nu am intrat în depresii, nu am făcut greva foamei. Pur şi simplu am respectat şi lucrătorii din penitenciare, şi pe deţinuţi, pe toată lumea”.

Fostul manager al echipei Steaua Bucureşti a fost condamnat, în martie 2014, la trei ani şi şase luni de închisoare în dosarul transferurilor de fotbalişti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri