Mihai Stoica revine oficial la Steaua: „De vineri, voi fi angajat”

Data publicării:
meme stoica gigi becali

 

Eliberat pe 15 februarie din închisoare, după ce a ispășit aproape doi ani din pedeapsa primită în 2014 în Dosarul Transferurilor, Meme Stoica a anunțat că nu se va ocupa de transferuri, ci strict de problemele sportive.

„De vineri, voi fi angajat al clubului și mă voi ocupa strict de probleme sportive, voi fi director sportiv”, a spus Mihai Stoica, într-un interviu exclusiv acordat pentru Digi Sport.

Ultimul director sportiv al Stelei a fost Mirel Rădoi, în turul acestui sezon, trecut în acte în această funcție, deși era practic antrenorul principal, însă fără licență.

„Eu, deocamdată, sunt un apropiat al clubului, până vineri. De vineri, voi fi angajat al clubului și mă voi ocupa strict de probleme sportive, voi fi director sportiv. Sub nicio formă nu voi presta nicio activitate legată de transferuri, probleme de natura celor pe care le-ai amintit și nu voi face comentarii. Sunt probleme care nu mă privesc, sunt alți oameni angajați ai clubului care trebuie să se ocupe de acest gen de probleme. Cred că e mai bine să îmi văd de treabă, să mă concentrez pe problemele care îmi aparțin”, a declarat Mihai Stoica, în cadrul unui interviu EXCLUSIV acordat pentru Digi Sport.

Mihai Stoica a ispășit 713 zile din pedeapsa de trei ani și șase luni primită în Dosarul Transferurilor, în care opt dintre cei mai puternici oameni din fotbalul românesc au fost trimişi la închisoare pentru fraude în transferurile de fotbalişti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri