Mircea Sandu, președinte de onoare al FRF, cu rentă anuală de 75.000 de euro

Data publicării:
mircea sandu -Mediafax Foto-Bogdan Iordache-1

În plus, orice intervenţie chirurgicală sau recuperare medicală îi va fi plătită președintelui de onoare din bugetul Federaţiei.

Mircea Sandu poate avea personal angajat cu salarii de până la 5.000 mii de lei lunar, iar la meciurile din deplsare ale naţionalei va beneficia de cazare la hotel de cinci stele.

Singurul vot împotriva numirii lui Mircea Sandu în funcţia de preşedinte de onoare i-a aparţinut lui Adrian Mititelu.

Mircea Lucescu, Mitică Dragomir, Florin Halagian sau Rică Răducanu au fost numiți membri de onoare și vor beneficia de rentă viageră din partea Federației.

Răzvan Burleanu, câștigător cu 113 voturi

În timpul discursurilor celor cinci candidaţi la șefia FRF, Marcel Puşcaş a anunţat că se retrage din cursă şi i-a oferit sprijinul lui Răzvan Burleanu. S-a trecut la votul propriu-zis, iar Adrian Mititelu a fost ales în funcţia de supervizor al procesului.

Răzvan Burleanu a obţinut 72 de voturi, Vasile Avram - 59, iar Gheorghe Chivorchian - 29. Primii doi au intrat în cel de-al doilea tur de scrutin, iar Chivorchian şi-a anunţat sprijinul pentru primul clasat şI l-a transformat pe Burleanu în marele favorit la câştigarea scrutinului. Au apărut însă probleme după cel de-al doilea tur de scrutin. S-au numărat 175 de voturi, deşi au fost doar 173 de electori.

În cele din urmă, după renumărare, Răzvan Burleanu a fost declarat câştigător cu 113 voturi la 58.

Răzvan Burleanu îl va numi secretar general pe Gheorghe Chivorchian, iar Marcel Puşcaş va avea o funcţie în cadrul departamentului relaţii internaţionale din cadrul Federaţiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri