Mirel Rădoi a demisionat după ce Steaua a pierdut meciul cu Astra Giurgiu 0-1

Data publicării:
radoi-1

Mirel Rădoi, antrenorul Stelei / FOTO: digisport.ro 

ACTUALIZARE 23.32. Îmi asum toată răspunderea pentru tot ce s-a întâmplat până acum la Steaua și e momentul să ne despărțim. Bună, rea, așa cum e, este filosofia pe care noi o avem, ne-o asumăm. Am avut rugămintea față de staff să rămână în continuare, e prea scurtă perioada până la următoarea partidă, să nu creăm o și mai mare debandadă.

Am hotărât să vin și la această partidă tocmai pentru a nu crea probleme, dar decizia, indiferent de ce se întâmpla în această seară, renunțam.

Deocamdată suntem cu șanse pentru cele trei obiective pentru care am venit” a spus Mirel Rădoi. 

ACTUALIZARE 23.20. Mirel Rădoi a anunțat duminică seara, după eșecul cu Astra, că pleacă de la Steaua. Antrenorul a dezvăluit că luase această decizie înainte de meciul contra liderului, informează digisport.ro.


Astra a dat lovitura la ultima fază a meciului (90+5), când fundașul Valerică Găman a marcat cu o lovitură de cap de la circa 12 metri, în urma unui corner executat de Fernando Boldrin.

În prima repriză, Steaua a dominat teritorial și a ratat o mare ocazie de gol, prin Adrian Popa (28), scăpat singur cu portarul Lung jr. Oaspeții au cerut penalty la un duel între Fernando Varela și Boldrin (18), dar arbitrul nu a acordat lovitura de pedeapsă.

Steaua a suferit o lovitură în prima repriză, după ce internaționalul Alex Chipciu s-a autoaccidentat și a fost înlocuit în minutul 29.

După pauză, oaspeții au avut prima oportunitate, la un șut-centrate al lui De Amorim (54), respins de portarul Niță. Steaua a replicat cu o fază aproape identică (54), cu Breeveld în prim plan.

Giurgiuvenii și-au mai creat două ocazii de gol, prin Boldrin (75) și Budescu (76), dar de fiecare dată Niță s-a opus, jucătorii Astrei cerând din nou penalty la acțiunea lui Budescu.

Steaua putea înscrie golul victoriei în minutul 88, dar Lung jr a respins salvator șutul lui Stanciu din marginea careului.

Steaua are o singură victorie în ultimele șase etape, două egaluri și trei eșecuri, pierzând trei din ultimele patru meciuri.

Astra e neînvinsă de patru partide, dintre care a câștigat trei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri