Monica Niculescu merge mai departe la Stuttgart, după un prim meci în care a făcut spectacol

Data publicării:
monica niculescu getty 20

 

Foto: Gulliver/GettyImages

ACTUALIZARE. Monica a avut nevoie de doar o oră și zece minute, surprinzător pentru un meci de-ale ei, pentru a trece de Garcia. De obicei Monica stă pe teren trei seturi și peste două ore, dar acum a fost foarte expeditivă, reușind șase break-uri în două seturi.

A avut și câteva lovituri extraordinare, care au lăsat-o fără replică pe oponenta sa. A fost prima dispută dintre cele două și Monica a dovedit forma excelentă din acest sezon, când a făcut câteva partide de excepție. (Imagini din timpul partidei puteți vizona pe digisport.ro)

În tribune la Stuttgart Niculescu a fost susținută și de un grup mic de copii care i-au afișat numele cu literele inscripționate pe rachete de tenis.

FOTO: DIGISPORT.RO

În turul al doilea ea va juca împotriva cehoaicei Petra Kvitova, meciul urmând să fie transmis pe Digi Sport 2 joi, de la ora 13:00.

Va fi o partidă pe care și Simona Halep o va urmări cu atenție. Ea are nevoie să joace un tur în plus față de Kvitova, pentru a păstra săptămâna viitoare locul 6 WTA. Simona Halep va juca la Stuttgart în turul doi tot joi, nu mai devreme de ora 15:00, cu Laura Siegemund, meci transmis de asemenea în direct pe Digi Sport 2.


Monica Niculescu, locul 31 WTA, o va întâlni în runda inaugurală a întrecerii dotate cu premii in valoare totală de 759.000 de euro pe sportiva franceză Caroline Garcia, poziţia 45 în ierarhia mondială. Cele două jucătoare nu s-au mai întâlnit până acum. Meciul va începe în jurul orei 16:30 şi va fi transmis în direct la Digi Sport 2.

Ziua de tenis in competiţia germană se va deschide la ora 13:00, cu meciul dintre Ekaterina Makarova şi favorita numărul 6, Roberta Vinci. Nu înainte de ora 15:00 va începe disputa dintre Julia Goerges şi Alize Cornet, urmată, în jurul orei 16:30, de partida Monicăi Niculescu.

Andrea Petkovic o înfruntă pe Kristina Mladenovic, pe care a învins-o în toate cele trei partide anterioare. Nu înainte de ora 19:30 va avea loc una dintre cele mai aşteptate confruntări ale zilei, între Annika Beck şi Angelique Kerber, care se vor întalni într-un duel sută la sută german. Cele două au jucat şi la Australian Open în 2016, iar Kerber s-a impus în două seturi. Ultima partidă se va juca în direct la Digi Sport 3 - Timea Babos încearcă să facă surpriza în faţa ibericei Garbine Muguruza, favorita numărul 3 la Stuttgart.

Transmisiunile zilei de la Stuttgart, LIVE la Digi Sport 2:

Ekaterina MAKAROVA (RUS) vs. Roberta VINCI (ITA) - 13:00
Julia GOERGES (GER0 vs. Alizé CORNET (FRA) - nu înainte de ora 15:00
Monica NICULESCU (ROU) vs. Caroline GARCIA (FRA) - aproximativ 16:30
Annika BECK (GER) vs. Angelique KERBER (GER) - nu înainte de 19:30

Timea BABOS (HUN) vs. Garbiñe MUGURUZA (ESP) - Digi Sport 3

CLICK AICI PENTRU A URMĂRI LIVE VIDEO, PE DIGI SPORT 2, MECIURILE ZILEI LA TURNEUL WTA DE LA STUTTGART

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri