Monica Niculescu nu a reușit să-i strice Serenei Williams revenirea la Indian Wells

Data publicării:
monica-niculescu-serena

Foto: Twitter

Revenirea Serenei Williams la Indian Wells după 14 ani de boicot nu a fost atât de ușoară pe cât și-ar fi dorit sportiva americană. Numărul unu WTA s-a impus în două seturi, scor 7-5, 7-5.

Monica Niculescu, aflată în fața unei partide istorice, s-a ridicat la nivelul întâlnirii și a contribuit din plin la spectacol. Românca a început foarte bine meciul cu liderul WTA, reușind un break în primul game al partidei, după care s-a distanțat la 2-0. A irosit apoi mai multe șanse de a duce scorul la 3-0 și i-a permis americancei să revină și să preia conducerea. Niculescu a revenit din nou la cârma meciului și a dus scorul la 5-3. A ratat apoi o minge de set la 5-4 și i-a permis Serenei Williams să revină. Americanca a câștigat primul set, scor 7-5, după o oră și un minut.

Monica Niculescu a început foarte bine și setul al doilea, cu break. Williams s-a trezit însă mai repede decât în primul set și a refăcut imediat echilibrul, conducând apoi restul setului. Românca a reușit să salveze două mingi de meci la 5-4 pentru americancă. La 6-5 Williams a avut alte două mingi de meci, fructificând-o pe a doua și câștigând un meci de peste două ore.

Serena joacă în turul 3 cu Zarina Dyas din Kazahstan și în semifinale poate da peste Simona Halep, dacă ambele ajung până acolo.

Citiți și: Simona Halep, în turul al treilea la Indian Wells. A avut un meci mai greu decât se aștepta

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri