Optimile Champions League. Victorii identice pentru Barca și Juventus contra Man. City și Borussiei Dortmund

Data publicării:
54ece07895f9cf9b44000001

Barcelona a făcut o primă repriză de vis pe terenul lui Manchester City. Luis Suarez a profitat de eroarea lui Vincent Kompany şi i-a adus pe catalani în avantaj.

Uruguayanul a mai scăpat o dată singur cu Joe Hart, dar portarul lui City a reuşit să-l blocheze.

Messi a luat apoi o acţiune pe cont propriu, i-a pasat lui Jordi Alba, care l-a găsit perfect în careu pe Luis Suarez.

Dani Alves putea face 3 - 0 chiar înainte de pauză, dar mingea a lovit transversala.

În partea a doua, Manchester City a dat semne de revenire. Kun Aguero a redus din diferenţă în urma unei acţiuni de toată frumuseţea.

Clichy şi-a lăsat însă echipa în inferioritate, după ce a primit al doilea galben pentru un fault asupra lui Dani Alves. Barcelona n-a putut profita. Messi a trimis mingea în poartă, dar reuşita i-a fost anulată pentru offside.

În prelungiri, catalanii au primit şi un penalty, ratat însă de acelaşi Messi. S-a terminat 2 - 1 pentru Barca, care e favorită la calificare. Returul se joacă pe Camp Nou, pe 18 martie.

Victorii la limită 

Juventus n-a avut viaţă uşoară în primul meci cu Borussia Dortmund din optimile UEFA Champions League. Germanii au trecut pe lângă gol prin Ciro Immobile, la prima acţiune de poartă. Tevez a deschis apoi scorul pentru campioana Italiei.

Borussia Dortmund a restabilit repede egalitatea: Chiellini a alunecat, iar Marco Reus a fost pe fază şi a înscris în poarta lui Buffon. Până la pauză, Juventus a preluat din nou conducerea, graţie reuşitei lui Morata.

Tevez a fost cel mai periculos om al torinezilor în repriza secundă. Argentinianul a tras mai întâi puţin pe lângă poartă, apoi a fost blocat de Weidenfeller. Roberto Pereyra a semnat şi el o mare ocazie, dar rezultatul a rămas neschimbat: 2 - 1 pentru Juventus.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri