(P) Îți place baschetul? Final Four-ul Euroligii se joacă și pe Betano.com!

Data publicării:
betano-euroleaguef4-infographic-01

Supermeciurile de Final Four din Euroliga de baschet sunt live în România pe internet, pe una dintre cele mai bune platforme de pariuri sportive online din țara noastră, Betano.com. Pentru un plus de adrenalină, iubitorii baschetului pot alege să parieze înainte de meciuri și în timpul lor. Betano v-a pregătit cote de excepție și peste 240 de variante de pariu pe fiecare meci!

Programul meciurilor Final Four

Vineri (semifinale)

18:30 ȚSKA Moscova – Olympiacos

21:30 Fenerbahce – Real Madrid

Finala mică și cea pentru trofeul suprem se dispută duminică de la ora 18:00, respectiv 21:00.

Careul de ași, la fel ca în 2015

La Istanbul, se întâlnesc pentru prima dată în istoria Euroligii în Final Four patru echipe care au jucat deja fiecare cu fiecare în timpul sezonului regulat: campioana en titre ȚSKA, specialista turneelor finale Olympiacos, "gazdele" Fenerbahce și cea mai bună echipă a sezonului regulat, Real Madrid.

Vezi aici cotele pentru titlul din Euroliga de baschet

Cele mai bune patru echipe din Europa se cunosc excelent - de ani buni au același schelet, au jucat multe meciuri directe în ultimii ani, iar la Istanbul vom vedea practic reeditarea semifinalelor Final Four din 2015. Atunci, pe bancă erau aceiași patru antrenori ca și acum (Itoudis, Sfairopoulos, Obradovic și Laso), iar din loturile de acum doi ani fac parte astăzi nu mai puțin de 23 de jucători. Cel mai bun jucător al Final Four 2015 a fost argentinianul Andres Nocioni, care la cei 38 de ani joacă ultimul sezon al carierei sale impresionante și poate aduce acum un plus de experiență câștigătoarei de atunci, Real Madrid.

Vezi aici cotele la pariuri online pentru Fenerbachce – Real Madrid în Euroliga de baschet (19 mai 2017, ora 21:30)

Statistica vorbește: ȚSKA - Fener în finală

ȚSKA și Fener au fost în ultimele două sezoane mai bune în duelurile directe cu adversarele din semifinale. Soldații lui Itoudis au câștigat la cel mult 7 puncte diferență ultimele patru dispute cu grecii conduși din teren de fantasticul fundaș Vassilis Spanoulis. Rușii vor revanșa pentru înfrângerea dramatică din finala Final Four 2012 jucată tot la Istanbul.

Vezi aici cotele la pariuri online pentru ȚSKA Moscova – Olympiacos în Euroliga de baschet (19 mai 2017, ora 18:30)

Fener, cu Bogdanovic, Sloukas și Udoh la timonă, a câștigat 5 din ultimele 7 partide cu Real, incluzând un categoric 3-0 în play-off-ul sezonului trecut.

Statistica ne oferă informații prețioase pentru pariuri, iar Betano a realizat în acest sens un infografic cu cele mai importante cifre ale Final Four 2017.

Olympiacos are un avantaj la recuperări, acolo unde a adunat cele mai bune cifre din sezonul regulat, o medie de 37,4 pe meci. În plus, grecii sunt cei care oferă cele mai puține aruncări în poziții libere adversarelor, adică se apără foarte bine.

19 este numărul de trofee din palmaresul echipelor prezente în acest an în careul de ași al baschetului european. Singura echipă care nu a câștigat niciodată competiția este Fenerbahce, dar turcii speră în acest an având în vedere că joacă acasă, la Istanbul.

Spectacolul baschetbalistic te așteaptă pe Betano.com. Intră în joc și distrează-te!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri