Presa canadiană: România râde de Eugenie Bouchard

Data publicării:
dulgheru FED FB

A fost un răspuns la ceea ce a făcut Genie, dar a fost mai mult o glumă între noi, nimic personal”, a comentat ulterior Alexandra Dulgheru, fără a fi prea convingătoare, scrie canoe.ca.

 „A fost un moment ciudat și poate că m-a motivat mai mult”, a recunoscut românca referitor la gestul din ajun al rivalei sale, menționând că spiritul Fed Cup ar trebui să o facă pe Bouchard să revină la sentimente mai bune.

Sportiva din Quebec nu este la prima controversă de acest gen. Ea a refuzat să dea mâna și cu slovaca Kristina Kucova la precedentul duel din Fed Cup, din aprilie 2014.

Nu este o superstiție, a răspuns Eugenie Bouchard, la insistențele jurnaliștilor pe această temă. Pur și simplu nu cred că ar trebui să-i urez noroc adversarei înainte de a se desfășura lupta. Nu se procedează niciodată așa în timpul meciurilor din timpul anului, deci nu văd de ce aș face asta înainte de un meci din Fed Cup. Nu am nimic personal cu adversara mea sau cu țara. Voi da mâna cu ea după meci, dar nu pentru a-i ura baftă”, a declarat Bouchard.

În ceea ce privește înfrângerea sa din meciul cu Alexandra Dulgheru, pierdut cu 6-4, 6-4, Bouchard nu s-a arătat prea afectată, scrie presa canadiană.

„Nu este rezultatul pe care îl doream, dar nu sunt dezamăgită de acest meci, pentru că am făcut un pas în direcția cea bună”, a declarat cea de-a șaptea jucătoare a lumii. Ea a spus că s-a simțit bine pe teren și că a știut să rămână concentrată.

Despre victoria compatrioatei sale Françoise Abanda împotriva Irinei-Camelia Begu, Bouchard nu a comentat prea mult. „Sunt mulțumită că a câștigat, dar tenisul ei și al meu nu au nimic în comun”, a spus ea, o declarație pe care presa canadiană o taxează drept „stupidă”.

„Poate ar fi cazul să-i reamintim Geniului (n.r. - joc ironic de cuvinte între denumirea în franceză pentru „geniu” și diminutivul numelui Eugenie – Genie) că Fed Cup este și o competiție în echipă...Individual, Bouchard trece efectiv printr-o perioadă proastă, după ce recent a pierdut primele meciuri la ultimele două turnee la care a participat, la Miami și Charleston”, scrie canoe.ca.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri