Preşedintele FRT: Se pot întâmpla accidente în viaţa oricărui sportiv. Nici Simona nu trece prin cea mai bună perioadă

Data publicării:
simona halep wimbledon minge

 

Halep a pierdut primul meci al turneului de la Wuhan, fiind învinsă de Garbine Muguruza în turul secund, după ce a avut un prim tur liber.

George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, este convins că sportiva noastră va arăta alt joc la următorul turneu, cel de la Beijing, care va avea loc în perioada 22 septembrie - 6 octombrie.

„Se pot întâmpla accidente în viața oricărui sportiv. Acum valorile s-au cam echilibrat. Nu mai există sportive învinse dinainte. Muguruza este o jucătoare în plină ascensiune, capabilă de lovituri extraordinare.

Nici Simona nu trece prin cea mai bună perioadă, dar sunt sigur că la Beijing își va arăta adevărata valoare. Este final de sezon și se mai întâmplă. De asta este frumos sportul, pentru că nu știm învingătorul niciodată”, a declarat Cosac la radioSport Total FM.

La Beijing, Halep va fi favorită nr. 2. Nu vor lipsi de pe teren jucătoare precum Serena Williams, Petra Kvitova, Agnieszka Radwanska, Maria Sharapova, Eugenie Bouchard sau Ana Ivanovic.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri