Primele declarații ale Simonei Halep după eliminarea de la Australian Open

Data publicării:
Simona Halep - Facebook

Simona Halep a fost eliminată în sferturile de finală de la Australian Open după un meci halucinant contra Ekaterinei Makarova. Rusoaica s-a impus cu 6-4, 6-0 în doar o oră și nouă minute. În ciuda înfrângerii, Simona rămâne pe locul trei în clasamentul WTA.

 

Simona Halep / FOTO: Facebook

Sigură pe loviturile sale, cu un serviciu excelent, cu mult efect, jucătoarea de 26 de ani născută la Moscova a reușit să scurteze punctele pentru a nu-i oferi Simonei șanse de a controla schimburile.

Parcă fără să realizeze acest lucru, a treia jucătoare a lumii s-a precipitat și a acceptat fără replică ritmul impus de oponenta sa, ba chiar a părut că și ea își dorește să se încheie mai repede partida.

În urma acestui rezultat, Simona va primi 430 de puncte WTA și 241.000 de euro.

Dacă până în sferturi nu pierduse nici măcar un set, în meciul cu Ekaterina Makarova, celei de-a treia jucătoare a lumii nu i-a mai ieşit nimic. 4 duble greşeli, 31 de erori neforţate şi o singură şansă de break concretizată din nouă avute - aşa au arătat cifrele Simonei Halep, care a pierdut primul meci din 2015. Nici serviciul nu i-a funcţionat mai bine sportivei din România - a avut un procentaj de doar 56 la sută.

Am simţit de la începutul meciului că jocul meu nu merge, am încercat să schimb ceva, dar degeaba. În momentele importante, adversara mea a jucat bine, a avut nişte mingi norocoase, pe linie, în timp ce ale mele erau afară. Nu a fost deloc bine, dar sunt totuşi mulţumită cu parcursul meu la acest turneu”, a spus, după meci, Simona Halep.

Am încercat, am dat tot ce am putut în acest meci, dar poate nu am luptat aşa cum trebuia. Mi-am pierdut concentrarea la anumite puncte, iar în setul al doilea nu am mai crezut deloc în jocul meu, din cauza asta am pierdut aşa”, a adăugat românca.

Simona Halep va juca următoarele meciuri în Fed Cup, contra Spaniei. Duelurile se vor desfăşura la Galaţi, în weekendul viitor. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri