Probleme în blocul în care sunt cazaţi sportivii români la JO: Încăperi fără apă, o cameră cu ţeava spartă

Data publicării:
probleme

 

Foto: tolo.ro

Jurnaliştii de la gsp.ro scriu că românii ocupă etajele 3, 4 şi 5 ale unui bloc, restul fiind ocupat de italieni, iar în clădire sunt probleme, în unele apartamente chiar lucrările nefiind finalizate. De altfel, Italia şi-a angajat o echipă de muncitori pentru ultimele finisaje.

„Iar la etajul 5, al românilor, într-una dintre încăperi ţeava de la baie e spartă. În alta, nu e montată. În alte două apartamente se lucrează”, precizează GSP.

Jurnalistul Cătălin Tolontan mai semnalează că în clădire este mizerie şi miroase a var.

Scrimerele Ana Maria Popescu şi Simona Gherman au abordat amuzate problema lipsei apei calde din unele camere, spunând că au jucat rolul de instalator, reparând boilerul.

Pe de altă parte, GSP scrie că atletul Mihai Donisan, căruia i se ridicase suspendarea după clarificări de la WADA şi ANAD cu privire la testele în urma cărora sportivul a fost depistat pozitiv cu meldonium, nu va mai putea concura la Rio. Donisan a făcur deja deplasarea în Brazilia, dar la un test din februarie s-ar fi descoperit la eşantioanele sale o cantitate sporită de meldonium.

Echipa olimpică a Australiei a refuzat să stea în satul olimpic, din cauza numeroaselor probleme, Kitti Chiller, şeful delegaţiei, apreciind că apartamentele sunt „nelocuibile”.

Probleme au avut și mexiacanii și argentinienii. Din cele cinci etaje ale clădirii Argentinei, „două nu pot fi locuite”, a declarat, luni, Gerardo Werthein, preşedintele Comitetului Olimpic Argentinian, care a precizat că o parte a delegaţiei va sta în afara satului olimpic.

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro se vor desfăşura în perioada 5-21 august.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri