Rămâne Rasmussen la CSM București? Danezul tace, dar managerul echipei este optimist

Data actualizării: Data publicării:
rasmussen bun

Contestat de mulţi în ultimele luni, Rasmussen şi-a arătat valoarea în ultima perioadă, construind o apărare perfectă la CSM. Danezul a ştiut să le insufle încredere fetelor şi a făcut întotdeauna schimbări inspirate, fiind considerat pe merit arhitectul marii performanţe de aseară, când CSM a învins-o pe Gyor în finala Ligii, chiar la Budapesta.

„Mâine voi face anunţul oficial”, a explicat danezul aseară, la cald, după partidă, când a fost întrebat de viitorul său pe banca formaţiei din Bucureşti.

„No comment”, a spus şi azi Rasmussen, însă team-managerul echipei e convins că lucrurile pot să ia o turnură favorabilă. Din câte se pare, danezul are o ofertă foarte tentantă pentru a prelua naţionala Ungariei, însă performanţa de aseară şi un contract superior îl pot convinge să rămână.

„În ceea ce priveşte viitorul clubului, acesta a început de azi. Suntem înapoi la muncă pentru sezonul viitor, vom avea pe durata acestui sezon un trofeu de apărat. Pentru acest lucru am făcut câteva mişcări - mă refer la transferurile pe care le ştiţi -; în ceea ce priveşte antrenorul, vom avea timp în zilele următoare să discutăm despre tot. Ne vom aşeza la masă şi sunt convins că vom găsi o soluţie convenabilă ambelor părţi”, a spus Luca, la Digi Sport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri