Rapid nu poate juca în Giulești la revenirea în Liga 1. Care sunt variantele vișiniilor

Data publicării:
rapid

Dinu Gheorghe, care a revenit de curând la conducerea clubului de lângă Grant, a spus că echipa nu va putea evolua în Liga 1 pe Stadionul „Valentin Stănescu” din Giulești.

Motivul nu este legat neapărat de faptul că arena de lângă Grant nu poate primi licența pentru Liga 1, cât mai degrabă de faptul că aceasta va intra în plin proces de renovare pentru Euro 2020.

În aceste condiții, vișiniii își doresc să joace și ei pe „Arena Națională”, stadion pe care vor mai evolua Steaua, Dinamo și Astra, în cupele europene.

„Ideal ar fi să putem juca pe Arena Națională, să vină și suporterii la meci. Ar fi condiții foarte bune și pentru spectatori şi pentru toată lumea. Să vedem dacă vom putea juca acolo pentru că Steaua va evolua si ea acolo în cupele europene, Astra la fel”, a spus Dinu Gheorghe la Digi Sport.

Oficialul rapidiștilor a lăsat însă de înțeles că echipa s-ar utea muta și în provincie, așa cum și Steaua a evoluat o perioadă la Pitești.

„Vom lua în calcul și ieșirea din București, dacă va fi vreo problemă, dar nu e așa ușor ca și cum ar fi la Arena Națională”, a completat Dinu Gheorghe.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri