Raul Rusescu nu poate juca la Braga până pe 5 ianuarie

Data publicării:
RAUL RUSESCU 5798797-AFP Mediafax Foto-Cristina Quicler

Foto: Mediafax

Atacantul român e al treilea transfer al portughezilor, care săptămâna trecută și-au cumpărat și doi fundași centrali, Kadu și Andre Pinto, scrie digisport.ro.

Cei doi s-au pregătit joi dimineață prima oară sub comanda lui Jesualdo Ferreira, antrenorul care i-a oferit lui Rusescu o zi de vacanță în plus.

Românul va ajunge la Braga vineri, după ce și-a petrecut Crăciunul în România, dar nu va putea debuta pentru noua sa echipă mai devreme de 5 ianuarie. Și asta pentru că el va putea fi înregistrat abia pe 1 ianuarie la Federația Portugheză, iar primul meci din 2014 este cel cu Arouca, de pe 5 ianuarie, din Cupă.

Braga joacă până atunci duminică, în Cupa Ligii, la Estoril, Rusescu urmând să vadă disputa din tribune. Românul e împrumutat în Portugalia până la finalul sezonului și Braga îl poate achiziționa definitiv în vară, pentru 3 milioane de euro.

„Cred că asta fac acum, mă duc undeva unde pot să joc, undeva unde nu o să mai simt lipsa meciurilor şi să sperăm că va fi bine. A fost o perioadă foarte grea pentru mine, în care am muncit foarte mult şi sper ca de acum încolo să fiu rasplătit. Nu mi-am propus să dau goluri, îmi propun să ajut echipele la care evoluez”, a declarat Raul Rusescu.

Deşi nu s-a numărat printre preferaţii antrenorului Unay Emery, românul este convins că mutarea la Sevilla a fost alegerea potrivită în această vară.

„Nu am avut şi nici nu am niciun moment regretul că am plecat şi că am ajuns la Sevilla. A fost o alegere bună pentru mine la momentul respectiv. Din păcate, am jucat prea puţin şi asta nu e bine”, a mai spus fostul stelist.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri