Record: Biletele pentru amicalul România - Spania, epuizate în două ore

Data publicării:
echipa nationala 1

Federația Română de Fotbal confirmă informația într-un comunicat, precizând că 10% dintre locurile arenei din Cluj vor rămâne libere, din rațiuni de securitate.

„Într-un timp record, mai puțin de două ore de la startul procesului de vânzare a biletelor la meciul de pe Cluj Arena, din 27 martie, toate biletele au fost comandate!

Sistemul de ticketing prin intermediul căruia se efectuează vânzarea biletelor permite un interval de 24 de ore pentru confirmarea plății comenzii. În cazul în care această confirmare nu este obținută, locurile rezervate din respectiva comandă vor deveni din nou disponibile online, pe bilete.frf.ro și bilete.ro.

Dacă toate comenzile vor fi confirmate, estimăm o audiență-record la meciul amical România - Spania, de 28.000 de spectatori, zece la sută dintre locurile arenei din Cluj-Napoca fiind blocate din rațiuni de securitate, conform legislației în vigoare.

Le mulțumim atât suporterilor care îi vor încuraja pe ”tricolori” din tribune, cât și celor care nu vor putea fi prezenți la meci.

Hai România!”

Federația Română de Fotbal a stabilit prețul biletelor la amicalul de lux cu Spania, programat pe27 martie, pe Cluj-Arena, de la ora 21:45.

Tichetele sunt destul de piperate, chiar dacă vorbim de un meci cu deținătoarea titlului european. Astfel, un bilet la peluze costă 50 de lei, un tichet la tribuna I poate fi cumpărat cu 100 de lei, în timp ce la tribuna a doua acesta ajunge chiar la 200 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri