Returul Ligii I se vede pe canalele Digi Sport

Data publicării:
2016 02 08 liga 1 general Postare

 

Returul Ligii I debutează vineri, de la 20.30, pe Digi Sport 1 cu meciul dintre ASA Târgu Mureş şi Pandurii Târgu Jiu. Sâmbătă, de la 18:00, Viitorul Constanţa are nevoie de o victorie în faţa moldovenilor de la CSMS Iaşi pentru a-şi întări poziţia în clasament.

Liderul clasamentului, Astra Giurgiu, joacă acasă împotriva celor de la CFR Cluj. Meciul este în direct de la 20:30, pe Digi Sport 1. Spectacolul campionilor continuă şi duminică pe canalele Digi Sport. De la 14:00, CSU Craiova întâlneşte Petrolul Ploieşti, de la 16:30.

ACS Poli Timişoara joacă pe teren propriu împotriva celor de la Voluntari, iar Dinamo debutează în returul Ligii I, de la 19:30, în meciul de pe teren propriu cu FC Botoşani. Prima etapă din returul Ligii I se încheie luni, de la 20:30, cu meciul dintre Concordia Chiajna şi Steaua, difuzat de Digi Sport 1.

Returul Ligii I se anunţă unul extrem de disputat, mai ales după revenirea în campionatul intern a unor jucători titraţi precum Ciprian Marica sau Adrian Mutu. Mai multe detalii legate de programul Digi Sport pot fi accesate pe www.digisport.ro şi pe pagina de Facebook Digi Sport.

Liga I şi Cupa Ligii sunt transmise la Digi Sport fără costuri suplimentare la abonament pentru abonaţii serviciilor de televiziune prin cablu şi satelit ale RCS & RDS.

Digi Sport este televiziunea cu profil sportiv care se axează pe transmisiuni live, ştiri şi emisiuni ce reflectă o analiză obiectivă a performanţelor sportive. Cele patru canale de televiziune Digi Sport emit 24 de ore din 24 şi în grilele lor se regăsesc transmisiunile în direct şi în exclusivitate ale celor mai importante campionate din sportul românesc, european, dar şi din cel mondial.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri