Rezultate slabe pentru români în prima zi a Jocurilor Europene de la Baku

Data publicării:
sigla baku-1

© FOTO: GULLIVER/ GETTY IMAGES

La categoria 59 kg, luptătorul Virgil Munteanu a trecut pe rând de ungurul Csongor Knipli şi de turcul Fatih Ucuncu. Medaliatul cu bronz la Europenele de la Tampere s-a oprit însă în sferturi, după ce a fost învins de moldoveanul Victor Ciobanu.

Tot la lupte greco-romane, Tomi Hinoveanu a pierdut în primul tur al categoriei 71 kg la suedezul Zackarias Tallroth. La 98 de kg, Alin Alexuc-Ciurariu a cedat în optimi în fața lui Timofei Dzeinicenka din Belarus. Întrecerea de la Baku a contat şi ca rezultat la Campionatul European de lupte.

Nici la tenis de masă, echipa feminină a României nu a mers mai bine. În componenţa Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Camelia Poştoacă, naţionala tricoloră a cedat în primul tur în faţa Suediei, scor 1 la 3.  

Și Echipa masculină de tenis de masă, formată din Constantin Cioti, Adrian Crişan şi Mihai Andrei Filimon, a fost eliminată în optimi de Portugalia, scor 1-3. 

Naţionala de volei feminin a României a fost învinsă, sâmbătă, de reprezentativa Azerbaidjanului, cu scorul de 3-1, în primul meci din grupa A a Jocurilor Olimpice Europene (JOE), de la Baku. Scorul pe seturi a fost 20-25, 18-25, 29-27, 15-25, după 111 minute de joc. 

Singura veste bună a venit de la naţionala de polo a României, care a învins, sâmbătă, reprezentativa Azerbaidjanului, cu scorul de 9-6, în primul meci din grupa B. Echipa României va juca duminică în compania formaţiei Germaniei, iar luni cu Ungaria.

Lucian Logigan a ocupat locul 38 în proba de mountain bike, iar Antoanela Felicia Manac a fost a 36-a la triatlon. 

România participă la JOE cu o delegaţie formată din 147 de sportivi, 83 de băieți și 64 de fete, care se vor întrece la 22 de discipline sportive.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri