REZUMAT VIDEO. Dinamo - Steaua 0-0. Finalista se decide în retur

Data publicării:
dinamo - steaua

ACTUALIZARE 22:20 - Final de meci. Dinamo Steaua - 0-0. Campioana a avut cele mai mari ocazii, dar finalista se va decide în retur.

Spectacolul s-a lăsat aşteptat la derby-ul Dinamo - Steaua din semifinalele Cupei României. Duelul din Ştefan cel Mare s-a încheiat fără goluri, iar calificarea se va decide în returul de pe 20 aprilie.

Dinamoviştii au umplut stadionul din Ştefan cel Mare la derby-ul din semifinalele Cupei României. Părăsită în continuare de fani, Steaua a avut prima ocazie a meciului, însă Chipciu a trimis alături. Prima repriză s-a încheiat cu execuţia spectaculoasă a lui Tamaş, însă fostul dinamovist a trimis peste poarta lui Cerniauskas. Dinamoviştii au fost mai periculoşi în partea a doua a meciului. Rotariu nu a găsit însă ţinta la cea mai clară situaţie de gol a echipei lui Mircea Rednic. Steliştii puteau da lovitura în final. Trimis pe teren în repriza secundă, Stanciu a nimerit bara cu un şut din afara careului, iar calificarea se va juca în returul programat pe 20 aprilie.

Am ratat ocazii clare de gol. Cred că acest lucru nu trebuie să se întâmple la meciul de duminică, pentru că trebiuie să ne câștigăm cele trei puncte. Mă bucur că nu am primit gol, mă bucur că jucătorii care vin după o perioadă lungă de inactivitate își revin încet-încet”, a declarat Laurențiu Reghecampf, antrenorul steliștilor.

A fost un meci echilibreat, un rezultat normal, două echipe care au stat foarte bine în teren, noi am avut două obiective: 1. să nu primim gol și al doilea, să înscriem. Primul l-am realizat, al doilea a fost mai greu, am avut în repriza a doua, Rotariu a avut două situații, dar a întârziat și a fost blocat”, a declarat, la rândul său, Mircea Rednic.

Dinamo şi Steaua se vor întâlni din nou în Ştefan cel Mare în prima etapă a playoff-ului. Cel de-al doilea derby din această săptămână se va juca duminică, de la 20:30, în direct la Digi Sport 1.


ACTUALIZARE 20:30 - Prima manșă a semifinalei dintre Dinamo și Steaua a început. Meciul este transmis de Digi Sport 1.

Iată echipele de start:

Dinamo (4-2-3-1): Cerniauskas - Hanca, Mevlja, Puljic, Olteanu - Anton, Nedelcearu - Rotariu, Palic, Romario - Gnohere

Steaua (4-2-3-1): Cojocaru - Râpă, Papp, Tamaş, Momcilovic - Bourceanu, Filip - Enache, Chipciu, Hamroun - Tade


Pentru acest prim duel există semne de întrebare în ambele echipe. Reghecampf pregătește o formulă inedită din care vor lipsi nume precum Marica, Stanciu, Varela, Pintilii și Niță. În schimb, au șanse să fie titulari Cojocaru, Carp, Tamaș, Momcilovic, Gebhart și Tade.

Echipele probabile

Dinamo: Cerniauskas - Hanca, Mevlja, Puljic, Olteanu - Anton, Nedelcearu - Rotariu, Bicfalvi, Palic - Gnohere
Antrenor: Mircea Rednic

Steaua: Cojocaru - Râpă, Tamaș, Carp, Momcilovic - Bourceanu, Muniru - Enache, Gebhart, Hamroun - Tade
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

Și la Dinamo sunt ceva probleme de lot. În afara lui Steliano Filip, care este suspendat doar pentru acest meci din cauza „roșului” primit în meciul cu Astra, scor 1-1, pe lista indisponibililor mai sunt Ekeng și Marcel Essombe, ambii ușor accidentați. Și Anton mai are ceva probleme cu gripa, dar se pare că va fi apt pentru marele meci.

Bicfalvi, folosit la „închidere” în meciul de debut în roșu și alb, va fi înaintat și titularizat în linia mediană, postul pe care a dat cel mai bun randament în Ucraina.

„Ne dorim să câștigăm, cu toate că va fi un meci foarte greu. Atât noi, cât și Dinamo avem jucători cu valoare, care au jucat foarte bine, deci trebuie să fim atenți. Pentru noi, este primul meci din Cupa României pe care îl jucăm în deplasare, deci trebuie să fim atenți”, a spus Reghecampf la conferința de presă de dinaintea primei manșe a semifinalei.

Dinamo n-a pierdut niciun derby cu Steaua în acest sezon În plus, alb-roşii vor avea un stadion întreg de partea lor. Meciul din „Ștefan cel Mare” se va disputa cu casa închisă, iar suporterii anunţă o atmosferă incendiară.

”Stadionul va fi plin, suporterii vor fi alături de noi, este și o perioadă bună pentru noi, avem nevoie de sprijinul lor. Acum chiar că nu avem scuze. Că dacă jucam peste o lună, se putea spune ba că suntem obosiți, ba că nu mai știu ce. Acum, chiar nu avem scuze. E la început de campionat”, a spus și Mircea Rednic.

Returul semifinalei Cupei României este programat pentru data de joi, 21 aprilie, de asemenea tot ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri