REZUMAT VIDEO. DINAMO-STEAUA, primul derby din play-off încheiat la egalitate

Data publicării:
steaua dinamo

ACTUALIZARE 23:00 Mircea Rednic, antrenorul dinamoviștilor, este nemulţumit de arbitraj.

Antrenorul lui Dinamo crede că cel puţin doi jucători ai rivalei ar fi meritat al doilea galben.

Golul lor a fost din offside. Și Pintilii, și Chipciu, și aici, în margine, și la faza când se arunca în careu”, a declarat Mircea Rednic. „La felul cum am jucat astăzi trebuia să câștigăm, dacă nu era Niță în poartă, azi noi aveam trei puncte”, a spus el.

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a avut o replică asemănătoare: „Și noi putem spune același lucru, dacă n-ar fi fost portarul lor, în minutul 92 se termina 2-1 pentru noi”.

Alb-roşiii pot pierde locul doi în playoff, dacă Pandurii câştigă partida cu ASA Târgu Mureş.

Steaua şi Dinamo au programate la mijlocul săptămânii meciurile din semifinalele Cupei Ligii. Steaua joacă cu Astra, iar Dinamo cu Concordia.  


ACTUALIZARE 22:36 Fluier final, după ce partida a fost prelungită cu șapte minute. Scorul a rămas egal: 1-1.

Cu un stadion plin, Dinamo şi Steaua au făcut un meci mult mai bun în campionat, faţă de cel din Cupă. Marica a ieşit primul la rampă: a încercat să reia spectaculos din şase metri, dar a ratat execuţia. Golul a venit de la Hamroun, găsit excelent de Nicuşor Stanciu.

La faza următoare, Dinamo a trecut pe lângă egalare: Kortzorg nu l-a putut învinge pe Niţă, iar Varela a scos de pe linia porţii şutul lui Rotariu. Steaua a răspuns prin Chipciu, al cărui şut a fost deviat în bara transversală de Cerniauskas.

Bicfalvi a tras apoi puţin pe lângă poartă. Niţă a avut o nouă intervenţie excelentă în faţa lui Essombe.

În minutul 36, Marica s-a accidentat şi n-a mai putut continua. Abia intrat pe teren, Muniru a avut şansa de a face 2 la 0: şutul său a fost respins de Cerniauskas.

Repriza secundă a fost la fel de spectaculoasă. Dinamo şi-a creat ocaziile mai clare. Batin a tras tare, dar pe lângă poartă. Bicfalvi a avut o bară, apoi i-a dat emoţii lui Niţă şi dintr-o lovitură liberă. Portarul roş-albaştrilor n-a mai avut ce face la lovitura de cap a fostului stelist. 

În minutul 84, ambele echipe au rămas în inferioritate numerică. Steliano Filip şi Hamroun au fost eliminaţie de Haţegan, după un clinci la mijlocul terenului. În al şaselea minut al prelungirilor, Tade putea da lovitura: şutul francezului a fost scos excelent de Ceniauskas.

S-a terminat 1 la 1, rezultat ce o menţine pe Dinamo la două puncte în faţa Stelei.  

Dinamo - Steaua 06.03.2016-4-bogdan buda
Dinamo - Steaua 06.03.2016-4-bogdan buda


ACTUALIZARE 22:09 Minutul 81, Dinamo egalează prin Erik Bicfalvi.

ACTUALIZARE 21:20 Este 0-1 la pauză în partida Dinamo-Steaua. 

Marica, foarte aproape de gol, s-a accidentat și a fost schimbat cu Muniru în minutul 39. Abia intrat, Muniru a trecut și el printr-o mare ocazie de a înscrie.

O ratare imensă pentru Dinamo s-a putut consemna, în schimb, în minutul 19. Essombe a primit în centru și a scăpat liber cu portarul Niță, dar șutul său din careu nu a avut intensitate și s-a dus pe direcția portarului Niță, care își trece din nou în cont o intervenție salvatoare.

ACTUALIZARE 20:40 Steaua a deschis deja scorul în minutul 10 prin Hamroun.

Cu patru minute mai înainte, Ciprian Marica a fost aproape să deschidă scorul, dar a ratat o foarfecă spectaculoasă de la şase metri.

În minutul 7 deja se dăduseră două cartonaşe galbene, câte unul pentru fiecare echipă - Pintilii la Steaua și Essombe la Dinamo.

După ce a înscris Steaua, au urmat ocazii imense pentru Dinamo.

Detalii și imagini, pe digisport.ro.

Primul derby din playoff, Dinamo - Steaua, începe de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1.


Galeria Stelei a promis că revine alături de echipă, la derby-ul cu Dinamo din această seară. Fanii roş-albaştrilor vor merge în Ştefan cel Mare. Laurenţiu Reghecampf speră să le ofere şi motive de bucurie. Va aborda partida cu cel mai bun prim 11 posibil.

„Ne-am săturat de tăcere, ne vrem echipa înapoi”, au anunţat suporterii Stelei de la Peluza Nord. Fanii roş-albaştrilor au primit 600 de bilete la derby-ul cu Dinamo. Vor merge în Ştefan cel Mare îmbrăcaţi în negru, în semn de protest. Vor ca Armata şi clubul finanţat de Gigi Becali să ajungă la un consens în privinţa siglei.

Laurenţiu Reghecampf - antrenor Steaua: „Contează foarte mult că oamenii, fanii echipei noastre, și-au dat seama că au fost induși în eroare, iubesc echipa Steaua, sunt foarte mulți oameni care își doresc să vină la meciurile echipei noastre”.

Reghecampf va miza pe cei mai buni jucători în derby-ul cu Dinamo. Speră ca ofensiva să funcţioneze de data aceasta mai bine. 

Laurențiu Reghecampf: „Este un meci foarte important pentru noi, este primul meci din play-off și este meciul cu Dinamo, o echipă pe care eu o respect și care joacă bine în ultima perioadă”.

Mircea Rednic - antrenor Dinamo: „Deja ne cunoaștem, am jucat acum câteva zile un meci de Cupă, în care mai puteai să mai lași loc la calcule, aici nu se mai poate calcula, aici sunt foarte importante punctele. Chiar mă bucur că o să joace cu titularii. Chiar imi doresc lucrul acesta”.

Steaua a marcat patru goluri în cele patru meciuri jucate în acest an. Dinamo a dat şase.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri