REZUMAT VIDEO. FC Voluntari - Steaua 3-1

Data publicării:
kone steaua - digisport

Laurenţiu Reghecamp a suferit prima înfrângere de când a revenit la Steaua. Campioana a pierdut în "Ştefan cel Mare" cu Voluntari. Ivorianul Hamed Kone a fost călăul campionilor. A marcat două goluri în ultimele minute şi a adus ilfovenilor cea mai importantă victorie din istorie.

Hamroun a irosit prima șansă de gol, apoi Marica l-a imitat. Ocaziile s-au răzbunat, iar gazdele au intrat cu avantaj la vestiare datorită reuşitei lui Achim. Reghecampf a schimbat inspirat la pauză. L-a introdus pe Adi Popa, care a adus egalarea. Pe final, Hamed Kone a ridiculizat de două ori apărarea campioanei.

Reporter: Ce ţi-a spus Ganea înainte de meci?

Hamed Kone, FC Voluntari: Mi-a spus: „Poţi câştiga meciul acesta! Contez pe tine să împingi echipa în faţă, dă tot ce ai, şi după ce înscrii vino la mine. Şi aşa am făcut”.

S-a terminat 3 la 1 pentru FC Voluntari, care are maximum de puncte în 2016.

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul de la F.C. Steaua, s-a declarat dezamăgit.

În primul rând sunt dezamăgit de atitudinea jucătorilor, cred eu că în seara asta nu am jucat absolut nimic. Nu am luptat, am luat jocul foarte ușor, nu știu de ce, pentru că i-am avertizat pe jucători”, a spus Reghecampf.

Noi azi nu aveam nimic de pierdut, le-am spus că suntem într-o situație foarte grea și nu ne mai permitem să pierdem puncte acasă”, a dezvăluit Ionel Ganea, antrenor la FC Voluntari.

Steaua joacă la Piteşti cu CSMS Iaşi în ultima etapă a sezonului regulat, iar Voluntari se deplasează la Chiajna pentru derby-ul judeţului Ilfov.

Steliștii, privați de două penalty-uri

Steaua putea să beneficieze de două lovituri de la 11 metri în partida cu FC Voluntari.

Arbitrul Cătălin Popa nu a sancţionat niciuna dintre cele două faze în care ilfovenii au lovit mingea cu mâna în propriul careu. Totuşi, roş-albaştrii nu dau vina pe arbitraj.

Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua: „Probabil că a fost și un penalty sau chiar două, nu știu, dar nu mai contează, important e că trebuie să învățăm din acest meci și vă asigură că atitudinea anumitor jucători se va schimba foarte rapid, pentru că altfel, vor sta prin tribună”.

Prefer să mă concentrez la teren, să îmi îmbunătățesc jocul, nu să comentez arbitrajul”, a declarat, la rândul său, Adrian Popa, jucător la F.C. Steaua. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri