REZUMAT VIDEO. Steaua pierde teren în lupta pentru titlu 

Data publicării:
stelist ofticat

Steaua şi Dinamo au remizat pentru a treia oară în acest an. În primul derby din 2016 pe Arena Naţională, roş-albaştrii au deschis scorul după autogolul lui Steliano Filip. Alb-roşiii au avut primul şut pe poartă la jumătatea reprizei. Niţă nu a avut probleme la execuţia lui Hanca.

În debutul părţii secunde, Palici i-a pasat perfect lui Gnohere, care nu a iertat. Dinamo a avut o ocazie monumentală prin Dorin Rotariu. Mijlocaşul alb-roşiilor l-a scos în evidenţă pe portarul Stelei. La faza următoare, Hamroun a trecut şi el pe lânga golul de 2 la 1.

Pinitlii şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică pe final. Dinamo nu a putut să profite, deşi a avut o şansă uriaşă prin Nedelcearu.

S-a terminat 1 la 1, iar roş-albaştrii au ajuns la trei puncte în spatele liderului Astra.

Becali a găsit vinovatul pentru semieșecul Stelei

Remiza cu Dinamo e pusă de finanțatorul stelist Gigi Becali pe seama greșelilor comise de Nicușor Stanciu.

„I s-a urcat celebritatea la cap, vai de capul lui!", a declarat omul de afaceri după meci, citat de digisport.ro.

Becali a spus că decarul echipei sale a stricat tot jocul roș-albaștrilor și a pus pe seama lui ratarea victoriei în derby-ul de duminică, al cincilea din acest sezon competițional. L-a și ironizat, spunând că scouterii lui AC Milan au venit după el și sunt pregătiți să achite 10 milioane de euro pentru transferul lui și a sfârșit prin a spune că le va da el bani granzilor italieni, pentru a scăpa de Stanciu.

„E bun și egalul, până la urmă, trebuie să jucăm cu Steaua. Dacă mai joacă Stanciu titular, uitați de campionat, gata! Pe mine nu mă interesează arbitrajul, ci mă interesează Stanciu, că a pierdut meciul azi! I s-a urcat celebritatea la cap, vai de capul lui! Îi dau eu bani lui AC Milan să-l ia, să scap de el!", a declarat Gigi Becali, la finalul meciului Steaua - Dinamo 1-1.

14 goluri are Nicușor Stanciu în tricoul Stelei în acest sezon, în toate competițiile.

La națională, Stanciu a înscris un gol în două meciuri jucate.  Anul acesta a fost convocat pentru prima dată la națională. A marcat golul victoriei în amicalul cu Lituania și a fost titular în amicalul cu Spania.



ACTUALIZARE 22:15 Meciul se încheie la egalitate: 1-1

ACTUALIZARE  21: 30 Minutul 47. Dinamo înscrie prin Harlem-Eddy Gnohere. Steaua-Dinamo 1-1.

ACTUALIZARE 21:00. Minutul 16, 1-0 pentru Steaua, după un autogol al lui Steliano Filip. 

Atentatele din ultima vreme din Europa nu au rămas fără urmări nici în țara noastră. Controlul care se face la porțile de acces în incinta ”Arenei Naționale” sunt fără precedent.  Femeile care au făcut imprudența de a veni la stadion cu rujuri au rămas fără replică în momentul în care stewarzii le-au aruncat aceste obiecte. De asemenea, spectatorii au fost supuși unui control corporal extrem de riguros, fiind căutați până și în încălțări, scrie digisport.ro.

700 de jandarmi asigură securitatea în jurul stadionului.

Cu o victorie, alb-roşiii ar reintra în lupta pentru titlu, în timp ce trupa lui Laurenţiu Reghecampf este condamnată să câştige, ca să nu piardă contactul cu liderul Astra.

Laurenţiu Reghecampf a luat o decizie de ultim moment înaintea derbyului cu Dinamo. Bawab şi Kharja au fost lăsaţi în afara lotului. Antrenorul roş-albaştrilor nu va conta nici pe Marica, astfel că în atac titular va fi Alexandru Chipciu.

Orice rezultat pozitiv pentru noi este important, dar cel mai bine ar fi să câștigăm. (...) Este un interes mult mai mare, pentru că și Dinamo are șanse foarte mari să ajungă din nou pe primele locuri”, a declarat Laurențiu Reghecampf, antrenorul FC Steaua București.

Presiunea este pe noi și am jucat bine întotdeauna când am avut presiune”, spune stelistul Mihai Pintilii.

ECHIPA DE START A STELEI:

Fl. Niță - Tamaș, Varela, Toșca, Momcilovic - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, N. Stanciu, Hamroun - Chipciu.

Mircea Rednic a cerut sprijinul fanilor pe Arena Naţională, Peste 8.500 de dinamovişti anunţă o atmosferă incendiară la Clasicul României.

Îmi doresc foarte mult acest lucru, am înțeles că se joacă cu casa închisă (...) ăsta e un lucru bun și pentru jucători, să simtă o atmosferă adevărată”, spune antenorul alb-roșiilor.

ECHIPA DE START A LUI DINAMO: 

Cerniauskas - Hanca, Puljic, Nedelcearu, St. Filip - P. Anton, Mevlja - D. Rotariu, Palic, Romario Kortzorg - Essombe.

Dinamoviştii vor avea şi un suporter special – Marius Șumudică, antrenorul Astrei.

Sunt fanul nr.1 al celor de la Dinamo și dacă voi reuși să mă întâlnesc cu niște prieteni, voi merge în peluza celor de la Dinamo, pentru că îmi face plăcere să iau parte la acest joc”, a declarat Șumudică.

Astra Giurgiu şi Steaua sunt despărţite în acest moment de patru puncte în fruntea clasamentului din playoff. În schimb, Dinamo este pe locul 4, la cinci puncte în spatele roş-albaştrilor.

Bilanțul derby-urilor Steaua - Dinamo în Liga 1

135 de meciuri
41 de victorii pentru Steaua
46 de victorii pentru Dinamo
48 de egaluri

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri