Roland Garros. Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală. A învins-o pe Sloane Stephens cu 6-4, 6-3

Data publicării:
simona halep madrid-1

Actualizare 17.47. Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Roland Garros. A câștigat al doilea set cu 6-3.

Actualizare 17.42. Simona Halep conduce cu 4-2 în setul al doilea.

Actualizare 17.23. 1-0 pentru Simona Halep în cel de-al doilea set.

Actualizare 17.18. Simona Halep conduce după primul set. A reușit un 6-4 împotriva adversarei sale, Sloane Stephens în optimile de finală de la Roland Garros. 

_________________________

Favorită numărul 4 la Roland Garros, Halep are o misiune mai grea decât s-ar crede la prima vedere. Sloane Stephens, a 15-a favorită a concursului, este o jucătoare foarte talentată, în care americanii își pun speranțele pentru continuarea dominației surorilor Williams în circuitul feminin. Micuță de înălțime, dar aspră în lovituri, Stephens are totuși câteva lacune de care Halep poate profita. În principal, are un serviciu doi lent, iar venirile sale la fileu nu sunt întotdeauna inspirate, scrie digisport.ro.

Cele două jucătoare s-au întâlnit deja de trei ori în circuit. Scorul este 2-1 în favoarea americancei, care a câștigat ultimele două dueluri fără să piardă set.

Fără să posede un serviciu de temut, dar ofensivă atunci când i se oferă ocazia, Stephens pare că știe cum s-o contracareze pe Halep, chiar dacă nu este tocmai rezistentă în schimburile lungi, în care românca își macină de obicei rivalele.

Meciul dintre Halep şi Stephens va fi al treilea de pe terenul Philippe Chatrier, dar Simona nu este singura româncă rămasă în concurs.

Perechea Florin Mergea/Martin Draganja (România/Croaţia) va întâlni, în al doilea meci de pe terenul doi, cuplul Daniel Nestor/Nenad Zimonjic (Canada/Serbia), cap de serie numărul 3, în sferturile probei de dublu masculin. Pe acelaşi teren, cuplul Irina-Camelia Begu/Karin Knapp (România/Italia) va juca apoi în optimile de dublu feminin, împotriva perechii Garbine Muguruza/Carla Suarez Navarro (Spania).

Alte amănunte, pe digisport.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri