România – Italia 2-1. Start cu dreptul pentru Viorel Moldovan ca selecționer al naționalei U21

Data publicării:
302877 302877 romania tineret

 

Primul gol a venit în minutul 30, când Pușcaș, legitimat la Inter Milano, a reluat imparabil, printr-o lovitură de cap, centrarea din corner a lui Gabi Iancu. Zece minute mai târziu, fotbalistul Romei, Mihai Bălașa, a majorat scorul după o fază relativ identică, doar că la servire de la colțul terenului s-a aflat Ionuț Mitriță.

Când ambele formații se pregăteau să intre la cabine, oaspeții au primit o lovitură liberă de la peste 20 de metri. A executat Cataldi fără greșeală, iar Buzbuchi s-a văzut nevoit să se recunoască învins.

În cea de-a doua parte, jocul n-a mai fost la fel de animat ca în prima repriză, dar ocazii au existat totuși la ambele porți. Cei mai periculoși oameni ai lui Moldovan au rămas Gabi Iancu și George Pușcaș, însă tabela a rămas neschimbată, scrie digisport.ro.

Moldovan i-a încredințat lui Iancu banderola de căpitan, în condițiile în care jucătorul nu a mai fost convocat în ultimele luni la acțiunile lotului de tineret, ca urmare a conflictului pe care l-a avut în iarnă cu ex-selecționerul Bogdan Stelea. 

ECHIPELE DE START 

România U21: Buzbuchi – Bălașa, Țîru, Boldor, St. Filip – Nedelcu, Al. Crețu – G. Iancu, Mitriță, D. Rotariu – Pușcaș.

Antrenor: Viorel Moldovan 

Italia U21: Bardi – Zappacosta, Bianchetti, Atei, Biraghi – Crisetig, Cataldi, Berardi – Battocchio.

Antrenor: Luigi Di Biagio

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri