Ronaldo şi Ramos vor să plece de la Real Madrid, la finalul sezonului

Data publicării:
cristiano ronaldo sergio ramos

Informaţia a fost dezvăluită la emisiunea TV „El Chiringuito”, realizatorii susţinând că cele două vedete ale Realului au discutat deja cu preşedintele Florentino Perez despre acest lucru.

Ronaldo (31 de ani) ar fi făcut-o a doua zi după meciul cu Atletico, iar portughezul l-ar fi rugat pe Perez să-l ajute să se transfere în vară. Triplul câştigător al Balonului de Aur a făcut o declaraţie care a făcut valuri la finalul partidei cu rivala din Madrid, când şi-a acuzat colegii că nu sunt la acelaşi nivel cu el. Incidentul ar putea grăbi plecarea lusitanului de pe Santiago Bernabeu.

De altfel, zvonurile despre o posibilă despărţire între Real Madrid şi Cristiano Ronaldo în vară s-au înmulţit în ultima perioadă şi chiar dacă starul portughez a insistat că îşi doreşte să continue în capitala Spaniei, sunt şanse mari ca acest lucru să nu se întâmple.

Deocamdată, Perez nu i-a dat un răspuns clar lui Ronaldo, pe care l-a rugat în schimb să se concentreze şi să încheie actuala stagiune în cea mai bună formă posibilă.

În ceea ce-l priveşte pe Ramos, despre plecarea lui s-a vorbit insistent şi în vară, înainte ca fundaşul de 29 de ani să-şi prelungească înţelegerea cu madrilenii, dar faptul că este căpitanul echipei şi un simbol al clubului face solicitarea sa suprinzătoare.

Potrivit sursei citate, Sergio Ramos îşi doreşte să plece pentru că este nemulţumit de felul în care lucrurile decurg la Real Madrid în ultima perioadă.

Dezvăluirile celor de la „El Chiringuito” au venit în contextul în care cotidianul catalan Sportsusţine că Florentino Perez şi Zinedine Zidane au deja o listă de 10 jucători indezirabili, care ar urma să plece de la echipă în vară.

Printre cei aflaţi pe lista neagră se numără şi Ronaldo, şi Ramos. Alături de ei stau Isco, Pepe, Toni Kroos, Casemiro, Jese, Alvaro Arbeloa, Danilo şi James Rodriguez.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri