Sandra Izbașa se gândește să revină în activitatea competițională

Data publicării:
sandra izbasa

Având în vedere că e doar noiembrie mai am timp. Ar fi în ianuarie-februarie o decizie finală dacă ar fi să revin, dar la gimnastica de performanţă - pe toate cele patru aparate, nu doar pe câteva două-trei, nu - o voi face, dacă nu - mă mulţumesc cu ceea ce am realizat până acum şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că am câştigat două medalii la două ediţii ale JO diferite. Ce poţi să-ţi doreşti mai mult?”, a declarat Sandra Izbașa într-un interviu pentru Digi Sport

Dacă se hotărăşte să revină, Izbaşa ar deveni prima gimnastă din România care participă la trei ediţii ale Jocurilor Olimpice din epoca modernă.

Întrebată dacă își dorește a treia participare la Jocurile Olimpice, Sandra Izbașa a explicat: „La noi este un pic diferit. Nu poţi doar să participi şi atât. Trebuie să şi câştigi indiferent ce culoare este medalia. Trebuie să fii în TOP. Îmi doresc să ajut echipa şi să fac şi ceva pe plan individual”.

Sportiva spune că ar avea timp pentru o revenire. „Aş avea timp, doar că şi psihic trebuie să mă motivez”, a spus Sandra Izbașa.

Gimnasta are în palmares două medalii de aur: una la sol, la Beijing, și una la sărituri, la Londra.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri