Şarapova - jucătoarea WTA a lunii mai, Halep - locul I în preferinţele fanilor

Data publicării:
halep sarapova premiere - 6792221-AFP Mediafax Foto-MIGUEL MEDINA

FOTO: AFP/MEDIAFAX

Wtatennis.com notează că Şarapova a învins la Madrid trei jucătoare din Top 5 - Na Li, Agnieszka Radwanska şi Simona Halep, iar la Paris s-a impus în faţa vedetelor în formare Garbiñe Muguruza, Eugenie Bouchard şi Simona Halep. „De aceea, Şarapova a fost numită jucătoarea WTA a lunii mai", scrie site-ul WTA, potrivit Mediafax.

În ceea ce o priveşte pe Simona Halep, românca a primit 291.000 din totalul de 305.000 de voturi ale fanilor pe site-ul wtatennis.com. Astfel, Halep s-a clasat pe prima poziţie în preferinţele fanilor, cu 95 la sută din voturi, urmată de Maria Şarapova - 4 la sută şi de americanca Serena Williams, cu doar un procent. „Însă a trebuit să optăm pentru Şarapova, care a învins-o pe Halep atât în finala de la Madrid cât şi în cea de la Roland Garros", a menţionat WTA.

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Madrid în faţa Mariei Şarapova în data de 11 mai, scor 6-1, 2-6, 3-6, şi a fost învinsă de sportiva rusă în ultimul act de la Roland Garros în 7 iunie, scor 4-6, 7-6 (5), 4-6.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri