Schimbare de planuri pentru Simona Halep

Data publicării:
Simona Halep Sydney 2016 GettyImages-505042336-1
Foto: Gulliver/GettyImages

Eliminarea prematură suferită la primul Grand Slam al anului îi va cauza Simonei Halep un "deficit" de 420 de puncte în ierarhia WTA, după ce anul trecut a jucat în sferturile de finală ale competiţiei.

Nu vreau să fac o dramă. S-a întâmplat şi toată lumea poate câştiga, toată lumea poate să piardă sau să câştige,” aspus Simona Halep.

Astfel, Halep va încerca să recupereze din pierderea de la Australian Open modificându-şi programul în luna februarie, pe care o va începe la Cluj, în duelul din Fed Cup cu Cehia. În 2014, Simona Halep a câştigat turneul Premier 5 de la Doha, apoi s-a retras în turul I la competiţia Premier de la Dubai.

În 2015, turneele de la Doha şi Dubai au făcut rocada atât ca ordine în calendarul WTA, cât şi în ceea ce priveşte categoria. Qatar Open a retrogradat la categoria Premier, iar Dubai Duty Free Tennis Championships a urcat la Premier 5. În aceste condiţii, Halep a decis să-şi apere în Emirat cele 900 de puncte acumulate la Doha, unde cucerise trofeul în anul precedent, şi să renunţe la participarea la concursul din Qatar.

Turneele de la Doha şi Dubai vor fi transmise în direct la Digi Sport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri