Serena n-o vede pe Halep între candidatele la următorul număr 1 mondial. Pe cine a nominalizat americanca

Data publicării:
serena williams simona halep GettyImages-468432692

Foto: Gulliver/GettyImages

Liderul clasamentului mondial de 170 de săptămâni la rând, a doua cea mai lungă serie din istoria WTA, Serena Williams, nu o vede pe româncă între jucătoarele care îi vor lua locul în fruntea rankingului WTA.

Într-un interviu acordat site-ului oficial al WTA, americanca a fost întrebată cine crede că va fi următorul număr 1. Serena a rostit patru nume, dar între acestea nu se află și cel al Simonei Halep. „Cine va fi următorul număr 1? În acest moment ar putea fi... Cred că Victoria (Azarenka - n.r.) joacă bine. Cred că ea ar fi alegerea evidentă, știți? Dar Muguruza e mai tânără și are în față un viitor atât de luminos.

Sunt atât de multe jucătoare bune. Madison (Keys - n.r.) are o perioadă excelentă. Sloane (Stephens - n.r.) a câștigat două sau trei turnee anul ăsta. Trei. Nu se știe niciodată. Chiar e un grup compact care are oportunitatea de a deveni următorul număr 1”, a declarat Serena Williams.

În urmă cu ceva mai puțin de două luni, în sferturile de finală de la Indian Wells, când Serena a eliminat-o pe Simona Halep în două seturi, 6-4, 6-3, americanca o elogiase pe jucătoarea româncă.

„Simona este o jucătoare cu adevărat grozavă. Vă spun că nu m-am simțit ca într-un sfert de finală. Jucând împotriva Simonei, tensiunea a fost asemănătoare cu cea dintr-o semifinală sau o finală. Simona e o adversară pe cinste, care în ultimii doi ani a jucat la cel mai înalt nivel și a fost într-o formă bună. Mă simt foarte bine că am reușit să înving o asemenea jucătoare”, spunea Williams.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri