Serena Williams e un robot? Ce răspunde Cristian Tudor Popescu

Data publicării:
serena si simona la miami - getty-1

Întrebat dacă Serena Williams e un robot, Cristian Tudor Popescu a spus că Serena Williams e o ființă umană pentru cine a avut curiozitatea să se uite mai atent la ea în timpul meciurilor și după meciuri.

În meciuri e foarte impulsivă. „Am văzut-o făcând chestii îngrozitoare”, a spus Cristian Tudor Popescu povestind ce i-a făcut jucătoarea americană unei arbitre chinezoaice care a avut îndrăzneala să strige „footfault”.

Pe de altă parte, a arătat comentatorul, Serena poate să fie și extrem de caldă, foarte umană, inclusiv cu adversarele, față de care nu afișează o atitudine disprețuitoare. „E un om, categoric, e o altă categorie decât toate jucătoarele din circuit. Se spune că trebuie să concureze la bărbați, că are fizicul pe care îl are. Ar trebui să dați odată o poză a surorilor Williams de când aveau 11-12-13 ani.

Pai așa s-au născut din burta maică-sii? Cu bicepșii aia? Era să zic și cu pectoralii, dar m-am oprit. Deci, a muncit enorm. Musculatura pe care o are pe picioare și pe mâini se face în sute și sute de ore de sală, de tras de fiare, de antrenamente chinuitoare. E meritul ei că o are. De ce și alte jucătoare nu și-au construit o astfel de musculatură? Ce, e interzis?”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

Urmăriți-i comentariul integral în materialul video de mai sus.

Citiți și:

Serena Williams: Mă număr printre suporterii Simonei Halep
Serena Williams: Simona Halep a fost o adversară dificilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri