Serena Williams spune că este mereu onorată să joace cu Simona Halep

Data publicării:
serene trofeu finala cincinnati getty 1

 Serena Williams a câştigat finala de la Cincinnati. FOTO: Gulliver/Getty Images

"Îți mulțumesc, Simona, pentru că ai făcut un meci bun și pentru că ești de mereu o adversară incredibilă și o sportivă incredibilă. Sunt mereu onorată să joc împotriva ta și de fiecare dată când jucăm facem meciuri bune'', a spus Serena Williams după meciul cu Simona Halep, pe care a învins-o de șase ori în șapte confruntări directe.

La rândul său, Simona Halep, care de luni a revenit pe poziția a doua în clasamentul WTA, a declarat: "O felicit pe campioană, Serena, și îi urez noroc la US Open. Știu că poți câștiga toate cele patru (turnee de Mare Șlem, n.r.), deci: noroc și să fii tare''.

Simona Halep a pierdut finala de la Cincinnati. Serena Williams a învins-o cu 6-3, 7-6.

Williams și-a adjudecat trei turnee de Mare Șlem anul acesta, Australian Open, Roland Garros și Wimbledon, ajungând acum la 69 de titluri WTA în carieră, ocupând locul cinci într-o ierarhie în era open, după Martina Navratilova (167), Chris Evert (154), Steffi Graf (107) și Margaret Court (92).

Serena a ajuns și la 15 finale câștigate la rând, ultima pierdută fiind în urmă cu doi ani, chiar la Cincinnati, în fața Victoriei Azarenka, belarusa impunându-se atunci cu 2-6, 6-2, 7-6 (6).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri