Sharapova, atacată dur: „E vorba despre bani. Ar trebui să i se retragă titlurile din ultimii zece ani”

Data publicării:
jennifer capriati azarenka williams

Jennifer Capriati (foto, în centru, între Viktoria Azarenka și Serena Williams) a postat pe contul personal de pe un site de socializare mai multe comentarii într-un atac aproape sălbatic la adresa Sharapovei: „Sunt furioasă și dezamăgită. A trebuit să-mi închei cariera dureros, dar niciodată n-am trișat. Am aruncat prosopul și am suferit. N-am avut o echipă medicală foarte bine plătită care să găsească o cale prin care să trișez și să înșel sistemul, așteptând știința să mă prindă. Care e rostul ca cineva să ia medicamente care-ți ajută inima să se recupereze mai repede, dacă n-ai nicio problemă la inimă. Asta e corectitudine? E mereu vorba despre același lucru care e în beneficiul tuturor: banii.”

În vârstă de 39 de ani, fosta dublă campioană de la Australian Open crede că dacă Sharapova va fi suspendată, ar trebui să i se retragă toate titlurile din ultimii zece ani, când a folosit constant meldonium, substanță care de la 1 ianuarie 2016 e pe lista celor interzise.

Capriati are în palmares trei titluri de Grand Slam, în afara celor două de la Antipozi câștigând și la Roland Garros. De asemenea, e medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Barcelona, din 1992. S-a retras în 2004, din cauza accidentărilor, iar în 2012 a fost inclusă în Tennis Hall of Fame. În 1994 a fost arestată și judecată pentru posesie de marijuana și a fost internată într-o clinică de reabilitare. În 2001 a fost numărul 1 mondial.

Citiți și:

ITF: Maria Şarapova va fi suspendată provizoriu începând cu 12 martie

C. T. Popescu: Nu cred că ar fi bine să se retragă Șarapova

GALERIE FOTO. Maria Șarapova, o carieră în imagini

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri